Пропоную до придбання в дорозі AUDI А5 PREMIUM Quattro 2014/13 WAUGFAFR8EA024750 мінімальні пошкодження, чесний пробіг 154 тисячі миль підтверджений, повний привід, 2 літри TFSI на шестиступінчастій механіці, чиста акуратна і дуже красива машина.
Лот мною відіграний і оплачений.
Ціна розмитненої машини в УкраЇні 8750$
По оплаті 4700 відразу і 4050 платежі після прибуття в Клайпеду, ціна вказана з умовою придбання лота в дорозі, ціна машини в наявності буде не менше 10500$, також залишаю за собою право на підвищення ціни ближче до дати прибуття (+- 2 місяці), в ціну включені транзитні (червоні) номери і договір купівлі-продажу, додатково сертифікація і постановка на облік в ТСЦ.
Зв'язок 0985509255 телефон/Вайбер/Телеграм.
Прикольна ауді! А які в неі пошкодження?
Передній бампер праворуч і немає решітки таманки там же, більше нічого не бачу, ну хіба що помилка про тиск в шині (ах) горить
Машина забрана з аукціону і привезена на склад, сказати, що я задоволена, це нічого не сказати), вже не значно підніму ціну, не чекаючи навіть завантаження, не те що наявності 8950 4900 відразу і 4050 оплати після прибуття в Клайпеду на рахунки інстанцій, фотограф звичайно не найкращий, але загальний стан передав добре).
Ще трохи фото салону від того ж фотографа).
от тема з механікою недостатньо розкрита)) якщо треба буде салон привести доладу, дайте знати
Судя по состоянию авто там просто комплекс и будет нова)
Хотя знакомый тоже единственный в стране притянул ренегат 1.4т мех…. Продал на 2 день
А що там розкривати), механіка як механіка, шестиступка, в США зчеплення міняли, повинна за всіма канонами пережити все інше), машина рідкісна і як у мене вийшло 2 Ауді поспіль на механіці відіграти я не в курсі))), в Україні вони від 12000 на РІА, 13/14 рік аж одна в продажу, механіка менш зручна в експлуатації ніж автомат але своїх покупців має, а з огляду на кількість пропозицій при кількості попиту на мій погляд буде ліквіднішою за автомат, мозог вона не роб як автомат а тим більше робот або варіатор, така собі запальничка мені подобается, хоча після 11 років їзди на прямому електроприводі в тягар і АКПП і те, що потрібно ще щось в машині натискати, щоб завелася, а не просто ногу на педаль гальма покласти))).
Салонами/поліруванням кузова тощо я не займаюся, якщо в дорозі не куплять, то максимум на мийку вона у мене потрапить і то один раз, я їх продаю як є, без прикрас), на цю хіба що решітку правої туманкі поверну, звісно якщо до наявності добереться.
Судя по состоянию авто там просто комплекс и будет нова)
Хотя знакомый тоже единственный в стране притянул ренегат 1.4т мех…. Продал на 2 день
Менше попиту на них, але й пропозицій менше, багато любителів механіки взагалі не розглядають автомати, а тут така запальничка), я теж на автомат з Омеги В на механіці пересідати не хотіла свого часу, але було літо і 307сс))) а потім з'явився Хаммер і якось пішли вже автомати, але коли війна почалася і я в Польщу поїхала з дітьми на автобусі і пробувши там 2 тижня зібралася їхати назад, то купила в Познані 308 Пежо в універсалі на палиці і додому приїхала на ньому прямо на Німецьких номерах в Київ, бо на кордоні під чесне слово домовилася про тимчасове ввезення через відсутність всіх необхідних паперів), як мене запустили, я досі не розумію, але через тиждень виїхала, як і обіцяла, і вже під нульову заїхала, причому теж не без екстриму, бо з Польською прикордонницею пособачилась, спочатку їй було цікаво, чи не військова пані, раз у неї аптечка мілітарі, потім лампочка підсвічування номера їй не зайшла тощо, в результаті я їй висловилася з приводу Польського пана якого їй не вистачає, але чим діалог і закінчився) та вона мене не пустила на том Пежо, чим в результаті сильно спростила мені життя через те, що закінчилося тим що сітку на нейтралці відкрили і мене назад в Україну запустили без черги по колії з фурами і машину оформили без якихось Польських папірців, яких як і раніше не вистачало.
Тем временем в Киеве конкурент выставил ку7 на механике
Ось чого не бачила, того не бачила))), посилання в студію, цікаво ж.
П.С. Я собі на море їздити таку б реально розглянула до придбання.
Знайшла потрібну запчастину і вирішила доукомплектувати цю запальничку).
Приїхала решітка в бампер), тепер машина буде комплектною після прибуття.
Ціна цього лота в разі придбання в дорозі на сьогодні 9970$ оплата в два етапи 4920 відразу і 4050 оплати після прибуття в Клайпеду, ціна машини в наявності буде інша.