У мене особово - два старих Samsunga які брав новими трохи дорожче 500$. Перший - плазма 50", якому вже років 15-16, другий 65 серія ще гнутий... 48" років 10. Може я і перебільшую, но стара плазма показує краще, ніж "єто ваше всьо..." хоч і важить 40 кг і жре 400 Вт...
Були в мене колись пару плазм - сучасні олед краще, незрівняно краще.
...
Не дуже допомогло
У мене особово - два старих Samsunga які брав новими трохи дорожче 500$. Перший - плазма 50", якому вже років 15-16, другий 65 серія ще гнутий... 48" років 10. Може я і перебільшую, но стара плазма показує краще, ніж "єто ваше всьо..." хоч і важить 40 кг і жре 400 Вт...
відлякує вигорання за 2-3 роки
...
Не дуже допомогло
Я б так не сказав. Яскравіші - так. А от із правдивістю передачі кольорів у оледів просто біда. От вийдіть зараз, коли сонця в принципі не видно навіть опівдні на вулицю, запамятайте кольори і потім спробуйте побачити таку ж картинку на оледі, навіть самому просунутому- Соні з матрицею самсунга. Буде картинка наче яскраво сяє сонце. І ще оледи не дають глибину картинки наприклад на гірських краєвидах штучно наближають дальній план- роблять картинку пласкою. Але вже потяг пішов. Зараз вибір між олед і мікролед якийсь там супер ржб. І я б не сказав що він такий вже однозначний, та і ціна вже не дуже відрізняється за інших рівних умов.
Я б так не сказав. Яскравіші - так. А от із правдивістю передачі кольорів у оледів просто біда. От вийдіть зараз, коли сонця в принципі не видно навіть опівдні на вулицю, запамятайте кольори і потім спробуйте побачити таку ж картинку на оледі, навіть самому просунутому- Соні з матрицею самсунга. Буде картинка наче яскраво сяє сонце. І ще оледи не дають глибину картинки наприклад на гірських краєвидах штучно наближають дальній план- роблять картинку пласкою. Але вже потяг пішов. Зараз вибір між олед і мікролед якийсь там супер ржб. І я б не сказав що він такий вже однозначний, та і ціна вже не дуже відрізняється за інших рівних умов.
По кольорам можливо, не знаю. Глибину картинки навіть не уявляю як оцінити ), це щось захмарне для мого розуміння. При виборі oled vs miniled я так зрозумів, що miniled краще в світлих приміщеннях, а oled в темніших, що більш типово для домашнього використання
Miniled я не дивився, думаєш він краще?
По кольорам можливо, не знаю. Глибину картинки навіть не уявляю як оцінити ), це щось захмарне для мого розуміння. При виборі oled vs miniled я так зрозумів, що miniled краще в світлих приміщеннях, а oled в темніших, що більш типово для домашнього використання
Miniled я не дивився, думаєш він краще?
Не можу однозначно сказати що краще. Але якщо рікв 3-5 тому топовой олед 77 дюймів коштував мінімум удвічі дорожче за топовий лед від того ж виробника, то сьогодні різниця - відсотків 20. Та ж Соні (як на мене то виробник чиї топові моделі дають найкращу картинку) навіть у своїй класифікації моделей Bravia де чим більша цифра тим наворочиніше серія, оледи позиціонує як Bravia 8, а мінілед як Bravia 9. Є ще дешевші серії - усі кюлед чи просто лед, вон звуться Bravia 7, Bravia 5 і т.п. Я от як раз учора дивився правда сумсунги топові мінілед і олед і у мене не склалася однозначна думка про те, хто краще показує. З початку захват від суперяскравих кольорів олед, а потім питання - а чи бувпють такі яскраві, навіть блискучі кольори реально?
Сьогодні мав забрати 55q6c Пообіцяли, що буде все працювати з коробки і без танців, по ходу, скидати не можна чи буде оновлюватись невідомо... ледь допитався, навіщо вони їх проливають, наче європейська версія немає укр і рос мови, але дзвонив в інші магазин, то там ледь не сміялись, що Гугл ТВ хтось проживає. Поки стояв 40 хв в очікуванні, при мені в залі було 6 тв, 5 - 55 (3 тсл, 1 лг олед, 1 хайсенс), 1 - 65 сяомі. Продавець на моє здивування вибору людей, сказав, що тсл лідер продажу без варіантів, друге місце самсунг з суттєвим відривом.
не догнав: що хто має робити? Якщо там стоїть Гугл Тв, або андроїд Тв, то по ідеї нічого робити не треба, при першому включенні вибираєте мову, і налаштовуєте на свій лад.
ледь допитався, навіщо вони їх проливають
І навіщо? Це з магазину ТВ чи де?
1/2 офф. Що воно таке оце "проливають" та "проживає"?
Прошивають з т9
Телевізор європейський (модель для Європи), тому консультанти стверджували, щоьтреьа прошивати для України Сьогодні все з'ясували, нічого проживати не треба все працює з коробки, виявились консультанти не в темі.
Взяв таки 55, привезли диван, а там спинка 25 см, і зменшилось відстань до телевізора, з 65 було б не комфортно. Модель q6c на мінілед і з пристойним звуком. Картинка відмінна.