Колега собі хоче рамник, ну бо ото рибалка, а ще хоче спробувати себе в ролі міса Розглядає від б\в Прадо до F150 битка. Бюджет 30, кажу візьми на рік безпроцентний кредит та нову, так виглядає на картинках ніби норм, комплектація норм (TOP або Luxury), але хз що воно таке.
Раніш у друга батьків був отой старий - норм тачка була, що зараз в того KGM хз. Хтось щось скаже за нього?
Rexton - від 1 млн 650 тис. Pajero Sport - від 1 млн 730 тис. Хоч Паджерік і бензиновий V6, але все ж цікавіше буде і ліквідніше, ніж Рекстон.
Rexton - від 1 млн 650 тис. Pajero Sport - від 1 млн 730 тис. Хоч Паджерік і бензиновий V6, але все ж цікавіше буде і ліквідніше, ніж Рекстон.
я йому спочатку Yamaha Паджерік радив, ну бо для мене ці плюшки в салоні важливіше ПП) Але йому соляру треба
Колега собі хоче рамник, ну бо ото рибалка, а ще хоче спробувати себе в ролі міса Розглядає від б\в Прадо до F150 битка. Бюджет 30, кажу візьми на рік безпроцентний кредит та нову, так виглядає на картинках ніби норм, комплектація норм (TOP або Luxury), але хз що воно таке.
Раніш у друга батьків був отой старий - норм тачка була, що зараз в того KGM хз. Хтось щось скаже за нього?
У колеги є новий рекстон (битком з Кореї привіз). Що запитати? В око кидаються циклопічні розмірі - виглядає більшим за хайлендер і набагато більшим за старий рекстон.
я б нове для говен пожалів) особисто купив би ф150. але що там з дизелями велике питання для мене.
У колеги є новий рекстон (битком з Кореї привіз). Що запитати? В око кидаються циклопічні розмірі - виглядає більшим за хайлендер і набагато більшим за старий рекстон.
Надійність, тяговитисть, розхід реальний по місту/трасса (по бездоріжжю не зрозуміло як його міряти). Якість матеріалів, скрипи і тд.
я б нове для говен пожалів) особисто купив би ф150. але що там з дизелями велике питання для мене.
Та там тих говен буде))) Він на рибалку на платники їздить, але ж хоче людина
За вартість нового рекстона + ПФ взяти дизельний 150-й прадо в останьому рестайлі через 5 років продати в мінус 2-3 тіс дол. на рекстоні втратить половину вартості, якщо не більше...
За вартість нового рекстона + ПФ взяти дизельний 150-й прадо в останьому рестайлі через 5 років продати в мінус 2-3 тіс дол. на рекстоні втратить половину вартості, якщо не більше...
Ось щось на сайтах диоерів не знайшли, лише новмй. Ну й за ціну топ Рекстона там же бубен буде?
Він на рибалку на платники їздить, але ж хоче людина
Якщо "хоче", то Прадо все одно переможе. Особисті вподобання - то святе
Але якщо ваш знайомий окрім емоцій також готовий брати до уваги практичні речі, то може є сенс придивитися до звичайних кросоверів? Для того, що б проїхати до місця платної рибалки грунтовкою, "позашляхових" здібностей вистачить з головою. А на решті 99% маршрутів асфальтовими дорогами буде і комфортніше, і зручніше...
Ось щось на сайтах диоерів не знайшли, лише новмй. Ну й за ціну топ Рекстона там же бубен буде?
це стеб такий, сподіваюсь
Колега собі хоче рамник
та кажи все як є - старішаєш, хочеться ото на рибалку
Колега собі хоче рамник
ну, как раз к 60 годикам созреет все же не просто выбирать, а купить
Колега собі хоче рамник
Ненннада нам купити, а то після цього перестане нові топіки стартувати)))
так если коллега, то бАгАтый айтишник и посему пусть берет новый прадо и не позорится. Ато и караси, не говоря уже о карасихах, засмеют на SsangYong-е если явится.
Колега собі хоче рамник
Нє, скільки не ходив - навіть гачка причепити не можу. Тільки бухати вмію) Не моє це. Я JCW хочу, на ньому і на платник цивільний якщо що доїхати можна)
так если коллега, то бАгАтый айтишник и посему пусть берет новый прадо и не позорится. Ато и караси, не говоря уже о карасихах, засмеют на SsangYong-е если явится.
Ща уже айтишники не такие бАгатые(((( крызыс все дела
Колега собі хоче рамник
Не, я ща чОтко наметил что то баварское. Но надо денег подсобирать, шоб таки вигоднее кредит был. 2 раза в неделю нескольуо раз в день прохожу мимо салона Баварии и стоит там JCW, черный правда, мне в сером нравится, но тащусь от него. Посмотрим как оно будет.
це стеб такий, сподіваюсь
Не стеб. В середині Паджеро ну якісь завжди бобарі бобарями були, доя чого вони і створені. Старий отой массовий Рекстон був напакований на свій час добре.
Але колега все одно пікап в 4-місній будці хоче Хоча в мене в кума був Рейнджер з салону - так такча класна, і мотор норм, і салон напханий добре, але навіть з дорогою кришкою кузова - водою заливало( Імхо, в пікапі треба там якісь будматеріали, якісь вантажі возити, а не пару вудок та стільчик для рибалки.