Старі запаси від камрада вже майже всьо. Аналогічної ТМ в гуглі вже не знаходжу. А зима прийшла неочікувана, як і необхідність їздити багато в різних умовах. Що порадите із невонючих, не замерзаючих в -5, і не по ціні як масло
В аврорі концентрати недорогі, я там беру, минулої зими не замерзли. На вог , окко по знижках, якість у них хороша. В епіцентрах можна ловити знижки.
У Фоззі в наявності -20 4л по 159 грн, марки Екстра. Використовую вже декілька років, поки без зауважень і не смердюча.
У Фоззі в наявності -20 4л по 159 грн, марки Екстра. Використовую вже декілька років, поки без зауважень і не смердюча.
Сьогодні її ж за такуж уіну придбав у сільпо, що й не дивно.
Ну так, вони в одну групу входять. Але в Сільпо буваю рідко на відміну від Фоззі, тому не орієнтуюсь в їх товарах.
Закуповуємо в компанію 2й рік таку (та шо -20). Політ нормальний, тримає до -15 точно, нижче наче не було. Запах бубльгам не напрягає, а у нас є такі, що "сильно" ніжні до запахів:) Миє зачотно
Закуповуємо в компанію 2й рік таку (та шо -20). Політ нормальний, тримає до -15 точно, нижче наче не було. Запах бубльгам не напрягає, а у нас є такі, що "сильно" ніжні до запахів:) Миє зачотно
Роздріб 360 грн за 5л, за таку ціну звісно має бути ок
Я в Велмарті їх омивайку купую . 177грн. 4л.-20 , синя, дивно, але взагалі без особливого запаху. Ще не замерзла
Особливо раджу. Ціна залежить від жадібності перекупів. Нормальна - 350-400 за банку.
Ну так, вони в одну групу входять. Але в Сільпо буваю рідко на відміну від Фоззі, тому не орієнтуюсь в їх товарах.
Мені навпаки - у найближчий Фоззі через третину міста треба їхати, а сільпо знов працює в підвалі гулівера. Я там не дуже орієнтуюся в розміщенні товарів, але ця омивайка стояла на касах. Нормальна і не смердюча. Коли бачу що рекомендують омивайки по 350-400 грн за 4 або 5 літрів то перше питання: навіщо удвічі переплачувати?
але ця омивайка стояла на касах. Нормальна і не смердюча. Коли бачу що рекомендують омивайки по 350-400 грн за 4 або 5 літрів то перше питання: навіщо удвічі переплачувати?
От саме так. Не смердить, не залишає розводів, не фарбує все навколо себе, цілком норм омивачка. Здається позаминулого року я її тестував в морозильний камері, залишав десь на добу, та жодних проблем. Раніше практично завжди використовував ліквімолі, ну не бачу різниці. Ососбливо хто багато по трасах катає, там розхід омивачки просто шалений, сенс переплачувати?
Зи минулі роки в їх лінійці була жовтенька, забув назву аромату, але самий приємний був.
але ця омивайка стояла на касах. Нормальна і не смердюча. Коли бачу що рекомендують омивайки по 350-400 грн за 4 або 5 літрів то перше питання: навіщо удвічі переплачувати?
От саме так. Не смердить, не залишає розводів, не фарбує все навколо себе, цілком норм омивачка. Здається позаминулого року я її тестував в морозильний камері, залишав десь на добу, та жодних проблем. Раніше практично завжди використовував ліквімолі, ну не бачу різниці. Ососбливо хто багато по трасах катає, там розхід омивачки просто шалений, сенс переплачувати?
Зи минулі роки в їх лінійці була жовтенька, забув назву аромату, але самий приємний був.
Диня то була Благо знали з виробництва з ароматом "кави". Років 5 тому взяв та не понюхавши залив... Ригала вся парковка.