Диски оригінал, з салону стояли, при купівлі авто. Авто ще на гарантії.
Ще рік тому, помітив таке (плями-розводи під лфп на фасадній площині усіх4-х дисків) й тепер воно мені, капець як, муляє та робить нерви
Ніколи з таким не стикався, щоби на заводських з нуля дисках, що не мають жодних навіть натяків на мех/бордюрні пошкодження, отака халепа повилазила
Воно поки що, візуально наче не вздувається, а лише дає такі плями розміром 1-2 коп +-...але, куди ж воно подінеться, попід лаком, почне прогресувати, рвати лфп та назовні вилізе...
Може хтось має подібний досвід? Що з цим робити, готуватися до ремонту/перефарбування? Часом замислювався, чи не придбати 2й комплект дисків...тепер мабуть, точно ні
Звернутися по гарантію - не спортивно?
На 99% впевнений, що гарантія на диски не розповсюджується
На 99% впевнений, що гарантія на диски не розповсюджується
Чомусь, я теж)...але звісно, спробую
На этих дисках это стандартная болезнь. Корродирует алюминий. Красиво смотрится только новыми. Потому под лаком фрезерованые диски не беру. Только покрашенные полностью обычной краской.
На этих дисках это стандартная болезнь. Корродирует алюминий. Красиво смотрится только новыми. Потому под лаком фрезерованые диски не беру. Только покрашенные полностью обычной краской.
Дякую за лікбез, прожив життя та не знав, що це відома "стандартна" болячка ... не здивувався би, якщо би така лажа на якійсь дешевій репліці вилізла, а от, від заводського оригіналу - дуже неочікувано таке.
можу припустити що ті і ті робляться однаково. можливо "на одному заводі" але погоджуюсь, що такої поведінки від алюмінію не чекаєш.
можу припустити що ті і ті робляться однаково. можливо "на одному заводі" але погоджуюсь, що такої поведінки від алюмінію не чекаєш.
Алюміній не піддається корозії. То якийсь сплав
с каких пор алюминий перестал корродировать? вот сплавы как раз могут быть более устойчивыми