на бмв диски фрезовані під лаком 8 років - 0 проблем.
+ багато в кого з друзів/приятелів фрезовані - теж 0 проблем. так що не думаю що це "стандартна болячка".
Значит БМВ качественне делают диски. А так, набираем в поисковике "облазит лак на дисках" и смотрим. Там 90% фрезерованых дисков. По той причине покупаю себе диски с обычной покраской.
Облазить лак - це таки, щось трохи інше...бо в мене лак НЕ облазить, від слова зовсім/взагалі. Всі оті процеси з плямами відбувалися саме під лаком, на усіх 4-х...лак стоїть як вкопаний нічого не облізло та навіть жодних натяків нема на таке.
...
той француз - також рено чи інший? а підготувати+задути порошковою фарбою не дешевше/довговічніше вийде?
Пежо Диски 2-х цветные и 18 Будет не то(
цікаво, де вироблені?...мої, як й мій француз - Корея
Это не смотрел Но бампера, направляющие и остальной пластик- немцы…. Рехау))) Вчера накладку на порог брал на рабочий лев пирожок 22годп…. Мопар)
На 99% впевнений, що гарантія на диски не розповсюджується
Чомусь, я теж)...але звісно, спробую
Отже, таки спробував...оформив звернення до двох оф.ділерів.
Спроба №1(Арма). Навіть не стали роздивлятися оті плями та гарантійного інспектора не стали турбувати з таких дрібниць Якийсь дядько "експерт"(механік-електрик в одному флаконі), що проходив повз у ремзоні, зверхньо так, надав вичерпний експерний висновок: диски? ха-ха, гарантії не підлягають! На моє питання, чому так, сказав: бо хімія на дорогах та всьо такоє...ще трохи подумав...та випалив, що взагалі на диски, як й на усі інші деталі, що відьємні/з'ємні від авто не підлягають гарантії. крапка.
Спроба №2(АЦ Голосіївський). Тут, більш уважно поставилися до мого звернення, гарантійний інспектор розпитав про характер плям, роздивився їх живцем, зафільмував, відправив запит у Рено Україна...
й, о диво!!!...у той же день, повідомили мені(нажаль, поки тільки на словах), що прийнято рішення про гарантійну заміну 2-х дисків, типу їх вже замовили, треба чекати, декілька місяців... за моїм досвідом, не впевнений, що дочекаюся, але сам факт позитивного рішення не може не радувати
Про Арму не здивований. Як вони мені колись відповіли "що ж ви хочете, це ж Рено". Прямим текстом сказали, що якби я прийшов в салон німця, можна було б говорити про рівні зазори, а тут...
Значит БМВ качественне делают диски.
Лет 8 назад был на одном семинаре. Там упоминали и диски. Так вот рассказали по такую фишку - почему например тойота и мазда могут по разному балансироваться, хотя диск одинаковый. Расскзывали что типа Тойота типа прем сегмент считается и там какой-то сложный процесс делают тщательнее, чем для дисков кототрые идут на Мазда, которая типа считается средним сегментом. Речь про то что на конвеер поставляется. Деталей уже не помню, то не расспрашивай.
К чему это я... А. Точно. Совершенно не исключено что диски БМВ качественнее дисков Пежо/Рено.
Вчера накладку на порог брал на рабочий лев пирожок 22годп…. Мопар)