Поставили нещодавно куплену машину на облік в Київському МРЕО. Машину оформили на дружину, дані моїх прав вписали в тимчасовий реєстраційний талон. При детальному вивченні талону виявилося, що номер та дата прав, а також тип кузова вказані невірно, крім того маса машини чомусь вказана рівною 0. Права в мене давно, проте довший час не було практики. Тому я брав уроки в інструктора, і тепер хотів би їздити сам. Проте в зв'язку з вищеописаною проблемою, не знаю, як поступити. Підкажіть, будь-ласка, як діяти, - чи можна їздити з таким талоном (і які можуть бути проблеми з працівниками ДАІ), чи ще почекати місяць, і тоді вже виправити дані при отриманні постійного технічного паспорта?
В ответ на: Поставили нещодавно куплену машину на облік в Київському МРЕО. Машину оформили на дружину, дані моїх прав вписали в тимчасовий реєстраційний талон. При детальному вивченні талону виявилося, що номер та дата прав, а також тип кузова вказані невірно, крім того маса машини чомусь вказана рівною 0. Права в мене давно, проте довший час не було практики. Тому я брав уроки в інструктора, і тепер хотів би їздити сам. Проте в зв'язку з вищеописаною проблемою, не знаю, як поступити. Підкажіть, будь-ласка, як діяти, - чи можна їздити з таким талоном (і які можуть бути проблеми з працівниками ДАІ), чи ще почекати місяць, і тоді вже виправити дані при отриманні постійного технічного паспорта?
Ось розглядаю свій тимчасовий талон , я там вписана як особа, яка має право керувати і там немає даних, ані моїх прав , ані чоловіка, який є власником. Я взагалі вперше чую, що дані водійського посвідчення пишуть в РТ.
В ответ на: В моєму тимчасовому реєстраційному талоні написано в особливих відмітках: ПІБ(мій) має право керувати СВ-ВО ТЕА ХХХХХХ від ДД.ММ.РРРР
У мене теж є має право керувати, а далі взагалі цифри, букви та дати, що зовсім не відповідають даним мого водійського посвідчення. Якось над цим не замислювалася, проблем не було, прізвище ІБ написано ж правильно. До того ж там написано СВ-Во, що означає свідоцтво, а права називають ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ. Не морочте собі голови і безаварійної їзди
В моєї дружини також прав не має. Питання в тому, чи тепер мені з моїми правами буде їздити безпечно. А то "товариші" з ГАІ звірять дані талону з моїми правами... щоб ще машину на штрафмайданчик не забрали...
В ответ на: В моєї дружини також прав не має. Питання в тому, чи тепер мені з моїми правами буде їздити безпечно. А то "товариші" з ГАІ звірять дані талону з моїми правами... щоб ще машину на штрафмайданчик не забрали...
Прізвище Ваше вписане, Водійське посвідчення є.......то у чому проблема? Це проблема на рівному місці, ніхто Вашу машину не забере . До того ж безпечність не від прав залежить
Та ні, часу якраз дуже мало. Але я після отримання прав не їздив 14 років. Тому не хочеться одразу потрапити в якусь халепу. Ще раз дякую за допомогу. Чесно кажучи, не думав, що так швидко отримаю відповідь на форумі.
ИМХО - не парься и езди еще месяц. У меня машинка на доверенности, так вот в 4 из 5 случаев, ее даже не спрашивают. И разные фамилии в техпаспорте и правах ничуть не нпрягают ГАИ, каким бы странным это не показалось.