Що є в БМВ 1 2018 року чого немає в Теслі окрім непоганого але не прям там видатного двигуна внутрішнього згоряння?
Та ніби-ж перелічив вище: механіка, задній привід, стрілковий тахометр з класичним "торпедо", ну і в порівнянні з Теслою, зрозуміло, мала вага...
За вашою логікою то ідеальний варіант для ТСа буде Смарт: легше БМВ, на ручке, приборка зі стрілочкою, задній привід, можно навіть Кабріо знайти. Потім подивитись з чого ТС почав і подумайте нащо таке пропонувати
За вашою логікою то ідеальний варіант для ТСа буде Смарт: легше БМВ, на ручке, приборка зі стрілочкою, задній привід, можно навіть Кабріо знайти. Потім подивитись з чого ТС почав і подумайте нащо таке пропонувати
Я не знаю який варіант буде ідеальний для ТСа. Але я вище писав:
і на ній навіть можна доїхати до місць для катання))
Якщо ви вважаєте що на Смарті можна доїхати 600 км до Старого Самбора наприклад (де починається одна з небагатьох в Україні траса з хорошими серпантинами) то можливо і Смарт...
Все-таки ціла машина ну і на ній навіть можна доїхати до місць для катання))
порівняв.
Я десь писав, що воно подібне на Кайман?)) Просто на початку теми йшла мова про: -відносно масове -жорсткий кузов -дарувало емоцію Що з цього немає в одиничці на механіці? Якщо вже повністю наблизити до вимог, то 3-дверний кузов (жорсткість має бути ще краща теоретично): Наприклад: https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.ht...m_medium=social
Я знову-таки не сперечаюсь, що ця Міата буде ще більш фанова. Але нескільки розумію ринок Міат в Україні - це ринок битків. Особисто мені би неприємно було якби знав, що мрію в порту кілька разів переставляли вилами навантажувача (а для водія навантажувача ця Міата швидше всього не мрія, а просто енна машина за день)) Ну але таке. Я ж не настоюю. Просто запропонував варіант...
У мене саме такий двигун, зараз пробіг 90К міль це приблизно і є 150К кілометрів. ІМХО з двигуном не повинно бути проблем, він вважається досить надійним. Головне куди дивитись і що перевіряти це: 1. щоб не було жодних ознак вологи чи води в багажнику біля приводів криши 2. стан гумових прокладок криши 3. які дискі на авто, якщо 296 або 326ий стиль то морально налаштуватись на заміну
список діагностики то я склав. 1. кузов 2. дах 3. електроніка/електрика 4. ходова 5. двигун
але більше цікавить, чи виносить е89 в такому віці вже мізки чи все ж таки дозволяє заїжджати раз на рік на сто, робити якісь ремонти не за всі гроші світу і далі отримувати задоволення?
Я десь писав, що воно подібне на Кайман?)) Просто на початку теми йшла мова про: -відносно масове -жорсткий кузов -дарувало емоцію Що з цього немає в одиничці на механіці? Якщо вже повністю наблизити до вимог, то 3-дверний кузов (жорсткість має бути ще краща теоретично): Наприклад: https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.ht...m_medium=social
Я знову-таки не сперечаюсь, що ця Міата буде ще більш фанова. Але нескільки розумію ринок Міат в Україні - це ринок битків. Особисто мені би неприємно було якби знав, що мрію в порту кілька разів переставляли вилами навантажувача (а для водія навантажувача ця Міата швидше всього не мрія, а просто енна машина за день)) Ну але таке. Я ж не настоюю. Просто запропонував варіант...
міату я відкинув тому що це авто (суб'єктивна думка) на 2-3 години. дуже фанове, але через пару годин таки хочеться з нього вилізти. а на "авто мрії" все ж таки хочеться і помандрувати.
5 дверний хетч не проходить по 1 крітерію - "унилоє гівно". нє, ну не так все погано, звісно ) але емоцій не визиває, а все ж таки хочется щоб хоч трохи привертало увагу. якщо не в києві то хоч десь в шепетівці. 3-дверне ледь не купив у форумчанина, але там по кузову було косметики стільки що робити правильно дорого, а їздити на корчі не хотілось.
"ринок Міат в Україні - це ринок битків" - я б перефразував "ринок цікавих авто - це ринок битків.
звісно є усілякі клубні авто але та і вхід не для всіх.
міату я відкинув тому що це авто (суб'єктивна думка) на 2-3 години. дуже фанове, але через пару годин таки хочеться з нього вилізти. а на "авто мрії" все ж таки хочеться і помандрувати.
5 дверний хетч не проходить по 1 крітерію - "унилоє гівно". нє, ну не так все погано, звісно ) але емоцій не визиває, а все ж таки хочется щоб хоч трохи привертало увагу. якщо не в києві то хоч десь в шепетівці.
так це ж зовсім інший сегмент. Для привертання уваги, щоб по трасі далеко норм і за невеликі гроші - це ж ніша мустанга (навіть поні з 2.3), челенжера.
міата на зовсім іншому полюсі, тож все таки визначитись якого фана бажається
Я знову-таки не сперечаюсь, що ця Міата буде ще більш фанова. Але нескільки розумію ринок Міат в Україні - це ринок битків.
Офіційні регулярно проскакують. Але є нюанс, їх на автоматі продали значно більше ніж на механіці, тому і варіанти відповідні. Причому, безвідносно ставлення до коробки, з автоматом немає заднього LSD, тому авто апріорі менш цікаве буде.
5 дверний хетч не проходить по 1 крітерію - "унилоє гівно". нє, ну не так все погано, звісно ) але емоцій не визиває, а все ж таки хочется щоб хоч трохи привертало увагу. якщо не в києві то хоч десь в шепетівці.
так це ж зовсім інший сегмент. Для привертання уваги, щоб по трасі далеко норм і за невеликі гроші - це ж ніша мустанга (навіть поні з 2.3), челенжера.
міата на зовсім іншому полюсі, тож все таки визначитись якого фана бажається
перефразую - міата оверфан )
як третє-четверте авто - точно треба мати. але то вже після першого заработаного мільйону ))
як третє-четверте авто - точно треба мати. але то вже після першого заработаного мільйону ))
Oversteering overfunning ))
Як показує досвід, купиш щось типу Мустанга чи Z4, за рік знову будеш шукати щось більш фанове. Хочеш фану, не треба туди мішати багажник, розмір салону і т.д. Буде компроміс, який тебе не влаштує. Велике, комфортне і скучне у тебе вже є.
Конкретно моє авто: Купив ровно рік тому, зробив сервіс. Майже одразу після покупки попав на ремонт підсилювача керма Після цього весь рік їздив взагалі без проблем, жодної. Вчора офіційне ТО пройшла без жодного зауваження, зробив сервіс але діагностували воду в багажнику плюс підтикає олія на фільтрі. На олію майже пох, багажником треба терміново займатись бо інакше з часом буде хана приводу даху. Скоріш за все це буде заміна якихось гумових прокладок.
2ий сервіс (олія, фільтра, офіційне ТО плюс заміна свічок) 600 ф Потоп в багажнику зараз діагностять і чекаю з тремтінням звінок "щастя" з ціною скільки це мені буде коштувати
ЗІ Резінкі для багажніка з заміною = 600 фунтів
Як показує досвід, купиш щось типу Мустанга чи Z4, за рік знову будеш шукати щось більш фанове. Хочеш фану, не треба туди мішати багажник, розмір салону і т.д. Буде компроміс, який тебе не влаштує. Велике, комфортне і скучне у тебе вже є.
мустанг я точно не куплю - некеровані штатівські корита (прийнаймні в бюджеті 20-30к) це точно не моє.
обговорюючи z4 важко мене звинуватити в розгляді розмірів багажника чи салону )
чи буду я за рік шукати щось нове хз. може взагалі заспокоюсь (особливо з нашими дорогами і черговим сходом асфальту зі снігом), куплю кю8 або рр на пневмі та буду всіх тут вчити життю з висоти піднятого кліренсу
Z4 на 3 літрах це мінімум пів тонни. В гарній комплектації ще більше. Міата в найважчій версії (GT RF) - 1090 кг.
Z4 на 3 літрах це мінімум пів тонни. В гарній комплектації ще більше. Міата в найважчій версії (GT RF) - 1090 кг.
Де в межах київської агломерації отримувати задоволення від керування міатою? Де той lsd розкриватиме характер авто? Як на мене, то її ареал це якісь серпантини на узбережжі, де ніхто тобі не мругає в спину дальнім.
Та в будь яких поворотах, на клеверах, де завгодно, де маршрут не виключно "по прямій". LSD не обовʼязковий, але він дасть більше кайфу від заднього приводу в порівнянні з відкритим дифом. Загалом, мені здається, що ТС сам поки не розуміє чого саме він хоче, звідси і такі варіанти.
Та в будь яких поворотах, на клеверах, де завгодно, де маршрут не виключно "по прямій". LSD не обовʼязковий, але він дасть більше кайфу від заднього приводу в порівнянні з відкритим дифом. Загалом, мені здається, що ТС сам поки не розуміє чого саме він хоче, звідси і такі варіанти.
а як тс зрозуміє якщо треба відкатати хоча б 2-3 дні щоб прям зрозуміти що хочеться. в ідеалі місяці 3.
вага міати, баланс і клевери це все кльово.
але я не хочу авто на 2-3 години збити адреналін. я хочу те що описав в пршому пості (ок, додав до переліку хардтопи) - хочу і в повороті кайфонути, і по трасі прохватити в умовний львів (чи куди там власникам електричок заборонено) і щоб зовнішньо подобалось (тут, доречі, міата програє 89 кузову).
а от розгін до сотні мені байдужий (навіть 8 сек вистачить).
а як тс зрозуміє якщо треба відкатати хоча б 2-3 дні щоб прям зрозуміти що хочеться. в ідеалі місяці 3.
вага міати, баланс і клевери це все кльово.
але я не хочу авто на 2-3 години збити адреналін. я хочу те що описав в пршому пості (ок, додав до переліку хардтопи) - хочу і в повороті кайфонути, і по трасі прохватити в умовний львів (чи куди там власникам електричок заборонено) і щоб зовнішньо подобалось (тут, доречі, міата програє 89 кузову).
а от розгін до сотні мені байдужий (навіть 8 сек вистачить).
Так Z4 є ж і на 4 циліндрах, можна не гнатися за 3.0 (про обсяги пропозиції їх не знаю).
Рецепт все той же. Низька вага, задній привід, гарне кермо, в ідеалі гідро. Ту ж одиничку дарма списав, може бути дешево, цікаво, менше гемору ніж зетку шукати і легше продати, якщо не зайде.