нормальная внучка нормального дэдушкі. кажуть тіко мех треба і вогінь.
Рецепт все той же. Низька вага, задній привід, гарне кермо, в ідеалі гідро. Ту ж одиничку дарма списав, може бути дешево, цікаво, менше гемору ніж зетку шукати і легше продати, якщо не зайде.
є, доречі, одинички в кузові купе з 3л двигуном, виглядає непогано, хіба що там бітків з штатів більшість, але такі реалії.
Рецепт все той же. Низька вага, задній привід, гарне кермо, в ідеалі гідро. Ту ж одиничку дарма списав, може бути дешево, цікаво, менше гемору ніж зетку шукати і легше продати, якщо не зайде.
є, доречі, одинички в кузові купе з 3л двигуном, виглядає непогано, хіба що там бітків з штатів більшість, але такі реалії.
Так, E82, виглядає круто. Колись в цьому кузові і 1M була
Беда))
Z4 на 3 літрах це мінімум пів тонни. В гарній комплектації ще більше. Міата в найважчій версії (GT RF) - 1090 кг.
Де в межах київської агломерації отримувати задоволення від керування міатою? Де той lsd розкриватиме характер авто? Як на мене, то її ареал це якісь серпантини на узбережжі, де ніхто тобі не мругає в спину дальнім.
По суботам спринти на Фео, іноді можна і на тайм аттак на Чайку катнути, а так я кайфував по дорозі на роботу - відрізочок вулиці Горіхуватський шлях до вулиці Голосіївської вздовж парку вниз, вона переважно 1-но стороння і тих 5 хвилин кайфонути від авто перед робочим днем гарно підіймали настрій)
я не списав. повторюсь, ледь не купив у вересні і форумчанина.
Так Z4 є ж і на 4 циліндрах, можна не гнатися за 3.0 (про обсяги пропозиції їх не знаю).
1. я не гонюсь за 3.0. я обираю з 1,5 калек на ринку. 2. вага 3.0 - 160 кіло, 2.0 - 140 кіло. фактично нема різниці - не для тайм-аттак хочу. 3. як 7 років власник В48 до N20 ставлюсь доволі скептично. і не тільки з-за грм. ютуб там описує багато проблем після 100 ккм. а після 150 ще більше.
тому з 2 однакових пропозицій оберу N52.
Z4 на 3 літрах це мінімум пів тонни. В гарній комплектації ще більше. Міата в найважчій версії (GT RF) - 1090 кг.
Де в межах київської агломерації отримувати задоволення від керування міатою? Де той lsd розкриватиме характер авто? Як на мене, то її ареал це якісь серпантини на узбережжі, де ніхто тобі не мругає в спину дальнім.
лісникі, ходосовка,круглик, рославичі в цій стороні є такі доріжки, такі серпантини і повороти, що міата принесе задоволення)) якось там мене провезли на хонда сівік з доробленим мотором b16a, до сих пір згадую.
Так Z4 є ж і на 4 циліндрах, можна не гнатися за 3.0 (про обсяги пропозиції їх не знаю).
1. я не гонюсь за 3.0. я обираю з 1,5 калек на ринку. 2. вага 3.0 - 160 кіло, 2.0 - 140 кіло. фактично нема різниці - не для тайм-аттак хочу. 3. як 7 років власник В48 до N20 ставлюсь доволі скептично. і не тільки з-за грм. ютуб там описує багато проблем після 100 ккм. а після 150 ще більше.
тому з 2 однакових пропозицій оберу N52.
Я не прослідкував за бюджетом та роками, тож думав, що ти вже з B-покоління двигунів дивишся.
Я не прослідкував за бюджетом та роками, тож думав, що ти вже з B-покоління двигунів дивишся.
в g серіі тільки софт топ, тому одразу відкинув.
Конкретно моє авто: Купив ровно рік тому
якщо не секрет - хав мач, як у вас там кажуть? )
Конкретно моє авто: Купив ровно рік тому
якщо не секрет - хав мач, як у вас там кажуть? )
Що, так все сумно з вибором у нас, що і перекидка керма не страшна?)
8000 фунтів Вони десь від 6 до 13К тут коштують, якщо не 35
8000 фунтів Вони десь від 6 до 13К тут коштують, якщо не 35
За таку машину це взагалі шара. Круто, щиро заздрю.
я как бы не специалист в машинах - мечты, но разве у нас 2010 год будет дороже ( значительно) , чем 11 тыс дол? мне кажется плюс минус...
я как бы не специалист в машинах - мечты, но разве у нас 2010 год будет дороже ( значительно) , чем 11 тыс дол? мне кажется плюс минус...
на ріа просять від 15,5... ну звісно щось поторгують. і це "біток пригнав для себе, робив для себе, а продаю, бо бабуся, котра за хлібом їздила на ньому, померла".
А у потомков ССовцев почем такие тачилы? Не верю, что ты не думал о такой возможности, как пригнать "только после обкатки на автобане"... Не подглядывая в инет подозреваю я, что в Англии может быть дешевле ибо зарплаты там высокие и доводить до ума машину дорого + правый руль, никому кроме них не надо. А может я и ошибаюсь.
А у потомков ССовцев почем такие тачилы? Не верю, что ты не думал о такой возможности, как пригнать "только после обкатки на автобане"... Не подглядывая в инет подозреваю я, что в Англии может быть дешевле ибо зарплаты там высокие и доводить до ума машину дорого + правый руль, никому кроме них не надо. А может я и ошибаюсь.
думав і після німецької бабулі взяти. є 1 варіант за 12к євро, 1 за 15к і все інше 20+.
чи зможу я компенсувати ВАТ від приватного продавця - хз. ну і + привезти, розмитнити... да і повна діагностика буде не 250 уо, як в нас,а, мабуть, євріків 400+.
з.и. ну і accident-free стартують від 22к євро, так що теж біточки, тіки більш кошерні (або меньш - кому як)
Ну от, то шо я и подозревал, в Украине цена в целом то и не высокая. Надо брать, шо там думать!
Так, це не дуже дороге авто (в ЮК, але бачу що і в Україні не космос) і в цьому є суттева перевага. На відміну від багатьох альтернатив типу того-ж Порша це дає за відносно підьомні гроші спробувати "устриц" і зрозуміти потрібно воно тобі чи ні.
Відносно себе можу сказати що авто мрії для мене теж існує, навіть багато варіантів, але чи варто про це мріяти я хотів перевірити на більш дешевому і простому аналогу. По ітогу, поки що, мене Z4 повністью задовольнив як "тестова мрія за дешево". Але і рівень ремонтів (два досить суттевих ремонта за рік) каже про те що навіть досить надійні авто в такому віці вже потребують суттевих витрат. Поки це БМВ це один порядок цін, Порш - буде іншій, деякі інші варіанти можуть бути суттево гіршими ніж Порш. Це теж для мене "наука", хоч і очевидна. Тому і свої сили треба розраховувати відповідно. На період війни ще є і моральна складова - віддавати 2-3К на обслуговування іграшки коли за ці гроші можна джипа для ЗСУ підігнтати... ну таке.