Та да. Если машина стоит не дорого ( относительно) то и стоимость урока будет не высокая. Купил- понял шо [*****]- продал с минусом, но не глобальным.
П.с. классно вам, у вас есть авто мечты, а мне все одни в принципе пофиг. На бентли купешке бы поездил, последних годов, но, это бредовая покупка для не богатого человека.
Хтось тут щось наврочив на мене, але заміною резинок не обійшлось бо вода вже встигла потрапити в багажник. Гарна новина - привід криші начебто(?) ОК, не встиг вмерти. Погана новина = вмер FRM модуль електрики, і довелось міняти. Навіть з учотом того що мені поставили б-у заміну і не взяли нічого за це, ітого "сервіс" вийшов 1400 фунтів. Якщо додати розваги з приводом керма на початку 2025, то витрати на ремонти ітого десь 2500 фунтів. Тут хз як реагувати, але не мало в будь якому разі. Ну подивимось як воно далі пійде, все одно всі заміни або альтернативи суттево дорожче і теж не нові будуть.
Ой у Бентлі Контіка тут дуже цікава репутація. Купити можно майже задаром, ну тобто ціни стартують від 10К, а за 20 можно взяти наприклад W12 з пробігом меньше ніж 30т і повним сервісом. Але чому так дешево? тому що сервіса потрібно багато і він дууже дорого коштує
Ой у Бентлі Контіка тут дуже цікава репутація. Купити можно майже задаром, ну тобто ціни стартують від 10К, а за 20 можно взяти наприклад W12 з пробігом меньше ніж 30т і повним сервісом. Але чому так дешево? тому що сервіса потрібно багато і він дууже дорого коштує
Я о таком говорил )).
«Это феррари?»)))
Ой фу Краще скажи яке в тебе "авто мрії"?
Оу, це гарний Конті. Завеликій трохі ІМХО але гарний
Ой фу Краще скажи яке в тебе "авто мрії"?
У мене нема такого вже давно) Хоча якби можна було б схрестити два профільні , то це було б воно) А, ну і на кіл 300-500 зменшити вагу. Якщо щось подібне є, то почну мріяти)
А ще от виліз з підсвідомості такий варіант. Зважаючи, що вироблявся він до 2000 року, можна цілком законно ввезти.
П.с. классно вам, у вас есть авто мечты, а мне все одни в принципе пофиг.
звідки мрії у вас, у багатійов
максимум хотєлкі.
А ще от виліз з підсвідомості такий варіант. Зважаючи, що вироблявся він до 2000 року, можна цілком законно ввезти.
я катав купер s (дали році в 21му на пару годин на тестдрайв) - щось не зачепила мене магія куперів.
а брати ось таке майже 30 річне - то мабуть не готов займатись пошуком запчастин і супутніми проблемами.
Років 5-7 назад розглядав його, гарний варіант в Німеччині був біля 10 тис. євро. Зараз ціна на гарний екземляр вже 15-20 кілоєвро. Одночасно і забавка, і інвестиція.
Років 5-7 назад розглядав його, гарний варіант в Німеччині був біля 10 тис. євро. Зараз ціна на гарний екземляр вже 15-20 кілоєвро. Одночасно і забавка, і інвестиція.
це дуже велика помилка що таке авто є інвестицією. вкладеш в нього набагато більше ніж отримаєш.
Stelvio QF - пре краще Макане, важить легше Джага
Для підтримки теми на плаву
Для підтримки теми на плаву
ооооохххх.
Слева черная так же твоя? Живут же люди, не зря родину предали . Еще б руль вам там переставить на правильную сторону.
) Ні, GT4 не мій. Хотів сказати "нажаль" але ні, гарне мабуть авто але я не фанат. Були б гроші купив би щось інше.
Руль у нас правильно встановлений, це ви на контінеті нажаль впали під каблук богомерзкіх французів-революціоерів
це дуже велика помилка що таке авто є інвестицією. вкладеш в нього набагато більше ніж отримаєш.