та в мене ж, також є гугл)) звісно, теж бачив цей варіант й перевірив його, з доставкою ціна (та шо у посиланні, звісно, несподівано, виявилась НЕ актуальною) буде більш ніж удвічі дорожче чим у ділера замовити.
Так тому і не писав, бо хотів в таких люк на МЛку замовити. Самий дорогий в Україні виявився дешевше
До речі а розборки дивився? Хоча машина і свіжа, але я не думаю що вона саме на твій унікальна. Якщо справа таки в форсунці, а не в мусорі
та в мене ж, також є гугл)) звісно, теж бачив цей варіант й перевірив його, з доставкою ціна (та шо у посиланні, звісно, несподівано, виявилась НЕ актуальною) буде більш ніж удвічі дорожче чим у ділера замовити.
Так тому і не писав, бо хотів в таких люк на МЛку замовити. Самий дорогий в Україні виявився дешевше
До речі а розборки дивився? Хоча машина і свіжа, але я не думаю що вона саме на твій унікальна. Якщо справа таки в форсунці, а не в мусорі
Про розборки думав, але ще предметно не перевіряв, займуся, дякую, що нагадав про них.
А шо такого може відмовити у форсунці? Чи там щось наворочене зі ШІ? Як на мене, єдине що може бути - якесь сміття. А саме складне - це дістати цю форсунку. До речі, на сервісі штуркали у форсунку дротиком? Чи там більш складна конструкція форсунки, а не металевий шарик з діркою?
займуся, дякую, що нагадав про них.
Та не має за що. Це воно? [зображення]https://prnt.sc/lWszD5_67gt6[/зображення]
Це воно? [зображення]https://prnt.sc/lWszD5_67gt6[/зображення]
Ой не знаю, бо до нього ж добратися не вдалося...ні мені, а ні консиліумам мега спеців 2-х ділерських СТО
Це воно? [зображення]https://prnt.sc/lWszD5_67gt6[/зображення]
Ой не знаю, бо до нього ж добратися не вдалося...ні мені, а ні консиліумам мега спеців 2-х ділерських СТО
Гм... Ну как... как-то ж авто зібрали. Форсунка стоїть поряд зі стопом в тому типу "спойлера"? То добиратись як до заміни лампочок Або як варік просто спочатку зняти обшивку верха ляди - навколо скла. Вона не може не зніматися. А далі буде видно. Одна проблема що це треба в теплі робити. Бажано
ПС: здається не тільки в мене проблема де по дрібницях ремонтуватися
Фіга як воно. Форсунка йде в зборі з лядою?
Фіга як воно. Форсунка йде в зборі з лядою?
Ага. Мабуть в арматурщиків роботи мало - треба пасажира розвести.
Не можу найти якісного фото де можна збільшити. Питання - а в самій форсунці є металева типу кулька з отвором? На не менш "інженерно продуманому" автомобілі Рено Кенга вирішив аналогічну проблему (в бачку зібралась якась хрінь на дні яка заплішила форсунку наглухо, а вийняти її там робота для слюсаря-гінеколога-мікрохірурга) вставивши в цей шарик циганську голку та вийнявши сам цей шарик назовні, омивачка пішла (спочатку полилася якась [*****]) а потім просто защелкнув цю кульку назад.
До продажу авто проблема не верталась (правда тоді зняв шлангу у бачку з вихода насоса і вибризкав залишки у бачку та пару раз чисту воду щоб вимило з нього все сміття, потім ще чистою водою прогнав шланги знявши їх з форсунок та на з'єднувачі перед гофрою двері )
А чи дійсно справа в форсунці? щось мені здається "не там собаку шукаєте" На бочку омивача стоїть насос і от на ньому стоїть клапан/перемикач "найвищої інженерної думки" ото він забився і перестав працювати.
Окрім зняття колеса, більше ніякого інструменту не потрібно, все руками розбирається.
А чи дійсно справа в форсунці? щось мені здається "не там собаку шукаєте" На бочку омивача стоїть насос і от на ньому стоїть клапан/перемикач "найвищої інженерної думки" ото він забився і перестав працювати.
Окрім зняття колеса, більше ніякого інструменту не потрібно, все руками розбирається.
ТС пише, що вода до форсунки доходить.
Можливо, ваше теоретичне припущення є вірним ... Але ж, той "клапан/перемикач", він же має постачати омивачку на усі ТРИ форсунки(чи там окремі клапани на перед/зад?), в тому числі й на дві передні? Бо на практиці, рідина чудово проходить, через дві передні форсунки, на переднє скло. А також майже (див. фото) доходить до самої задньої форсунки...а вже там, не може подолати форсунку чи щось там ще, щоби вилитися на заднє скло...
(див. фото) доходить до самої задньої форсунки...а вже там, не може подолати форсунку чи щось там ще, щоби вилитися на заднє скло...
Це фото з твоєго авто?
(див. фото) доходить до самої задньої форсунки...а вже там, не може подолати форсунку чи щось там ще, щоби вилитися на заднє скло...
Це фото з твоєго авто?
так, з нього, воно ще у стартовому топіку відразу було)
Це фото з твоєго авто?
Під"єднати до того шланчика, що йде на форсунку 20-грамовий медичний шприц і спробувати висмоктати засмічення.
Під"єднати до того шланчика, що йде на форсунку 20-грамовий медичний шприц і спробувати висмоктати засмічення
Там зворотній клапан може бути, щоб не текло лишне
Це фото з твоєго авто?
я думав для прикладу... І оту муфту офіцали не змогли зняти? Там просто типу як металева шайба стопорна на вісь, тільки товша і пластикова. Ну не знаю як пояснити, але кто в курсі - там елемментарно
Під"єднати до того шланчика, що йде на форсунку 20-грамовий медичний шприц і спробувати висмоктати засмічення
З вулиці?
Зворотний клапан, логічніше, розташований в районі насоса - щоб рідина назад в бачок не стікала.. В будь якому випадку, можна спробувати - це легко.
На фото де схема, то вже ляда задньої двері? Якщо туди доходить, а далі через двері і обшивку не льється. То може там замерзло? Або варіант від'єднати там шланг, і спробувати підібрати шланг і надіти на форсунку з вулиці, туди шприц і тиском промити цей відрізок в зворотньому напрямку? Або дійсно залишити в теплому паркінгу на день. В мене така фігня була також, то їздив в паркінг, півдня постояла і все розтаяло.