мені здається хто робить меблі то багато хто ріже на віярі а потім просто збирають
Це дуже дорого буде
може і так на форумі окрім кроліковода ще був хтось по меблям але зараз вже не бачу
Серожка))
Но туда лучше не, лучше уже самому Проходили
...
Це дуже дорого буде
може і так на форумі окрім кроліковода ще був хтось по меблям але зараз вже не бачу
Серожка))
Но туда лучше не, лучше уже самому Проходили
дякую
...
Чи порівнював з Віяр?
мені здається хто робить меблі то багато хто ріже на віярі а потім просто збирають
Віяр відносно дешево, коли ти робиш проект сам. Якщо вони - то космос. Навіть якщо сам, не самий дешевий варіант. Старший в мене спочатку малював щоб замовити на віярі гардеробну шафу. В мого знайомого ( не самого дешевого як я писав) "під ключ" вийшло навіть дешевше. На віярі вигідно шось простеньке під "руки чухаються" напиляти.
Я хз, робив шафу в коридор в 2023, то на Віярі вийшло в одну ціну як в Епіцентрі, тільки під мої розміри, набагато краще ДСП, з доводчиками, ще і шафа для взуття вийшла з обрізків + 1/3 листа дозамовив, якраз в них на остатках було. В магазинах було все дорожче і стандартні розміри. Робив через людина, яка зробила проект за 10% від вартості, але при цьому дала знижку 20%. Умовно безкоштовно і знижка 10%. Єдине, що в них фурнітура дорога, якщо робити кухню, то фурнітуру краще купляти в другому місці. Із шафою я не став страдати, замовив на місці. Збирав і доставка моя із знайомим.
Робив через людина, яка зробила проект за 10% від вартості, але при цьому дала знижку 20%. Умовно безкоштовно і знижка 10%.
А якщо порахувати повну вартість?
Умовно шафа вийшла на Віярі 10тис - 20% знижка = 8тис + 10% = 9 тис. Обійшлась шафа. Про яку повну вартість ти питаєш?