шось іробот якийсь тупуватий хаомі коли світла нема - просто закінчує прибирання, і якщо база знеструмлена - то десь просто зупиняється. Інколи звісно він це робить в дальному кутку під ліжком, не без цього, але рідко.
Так я ж написав, що айробот по вайфаю підчеплений до роутера, який сидить на дбж. Тобто коли світло в квартирі вимакають роутер та інтернето продовжують працювати і айробот продовжує свою програму прибирання до кінця. Фактично айробот і "не знає" що світло вимкнули. По завершенні прибирання айробот заїжджає на базу і тільки тоді "дізнається" що світла немає. Отже він "вважає" що якось неправильно заїхав на базу, зїжджає і повторює спробу. І так поки зраяд не закінчиться.
Як з зарядом акумулятора? Бо у мене із цим проблема, а сторонній акумулятор не кожен підходить.
у л10с ультра вистачає на 1.5 рази прибрати 60 квадратів, потім йже на підзарядку. Є можливість підключити до водопроводу та каналізації. Для повного кайфу його б ще навчити лазити по шкафам та мити вікна тоді б взагалі про прибирання можна було б забути Мішки купляв на Алі, як і тряпки на швабри. Мішка при наявності 4 котів вистачає десь на 1.5 міс. Ще недолік - коли при прибиранні за розкладом уходить Світлана то він губиться і жалібно просить віднести його на зарядку. Експерементую з Хоум Ассистант щоб відправляв на базу автоматично після ввімкнення але поки автоматизація спрацьовує якось хаотично (мабуть залежить від того встигає пилосос вимкнутись повністю чи ні)
Я власне чого запитав: у мене irobot i7. Там рідний акум на 1850 mAh. Квартира - 100+ метрів, то ж прибирана поверхня десь 65. З двома проходами попервах вистачало акума. Потім став прибирати з однією підзарядкою (а це 1,5 години). Потім з трьома. В умовах відключень світла, ще й з урахувнаням того, що коли немає світла то навіть повністю заряжений робот просто стоячи на зарядці розряджається в нуль за 1,5-2 години це стало створювати проблеми. Придбав акум на 4000. Зарядився робот, прибрав в один захід, після цього став на зарядку і через 1,5 години повідомив що час заряду виявився завеликим і робот пішов у ігнор. Довелося перезавантажувати жорстко. Все одно з акумом працювати не хотів. За цей час з алі приїхав давно замовлений ще один акум знов на 4000. Із цим працює нормально, але все одно за один цикл прибирання раз заїжджає на підзарядку. Тобто китайські 4000 вийшли не справжніми. А коли під час прибирання вимикають світло, то робот працює від невимикаємого роутера і в принципі встигає усе прибрати. Але як приїжджає на зарядку, то не може на неї стати тому що не відбувається заряд. Так і бодає ту зарядку поки акум не висадить в нуль.
іробот фігня походу, у хлаоми маленький аккум в дешевых 2500, в нормальных от 5000
іробот фігня походу, у хлаоми маленький аккум в дешевых 2500, в нормальных от 5000
https://rozetka.com.ua/ua/dreame-rll82ce/p420008604/ 5200 Для меня даже больше не емкость акума, больше значение имело наличие нормального мытья полов. Таки моет зачетно, причем в режиме GeniusAI будет зараза ходить и мыть, пока не домоет или вода в баке не закончится
Якщо оцінювати якість робота по ємності акума (і це про модель понад 4-и річної давнини, зараз в нових по 5000) то може і так. А якщо по ресурсу, наявності сервісу і запчастин і головне - якості прибирання, то фігня це як раз хлаомі і її суббренд - роборок.
шось іробот якийсь тупуватий хаомі коли світла нема - просто закінчує прибирання, і якщо база знеструмлена - то десь просто зупиняється. Інколи звісно він це робить в дальному кутку під ліжком, не без цього, але рідко.
Так я ж написав, що айробот по вайфаю підчеплений до роутера, який сидить на дбж. Тобто коли світло в квартирі вимакають роутер та інтернето продовжують працювати і айробот продовжує свою програму прибирання до кінця. Фактично айробот і "не знає" що світло вимкнули. По завершенні прибирання айробот заїжджає на базу і тільки тоді "дізнається" що світла немає. Отже він "вважає" що якось неправильно заїхав на базу, зїжджає і повторює спробу. І так поки зраяд не закінчиться.
Дрима если с 3 раза не припарковался, начинает жаловаться голосом и в телефон что "враги украли базу, отнесите меня руками". Если не отнести то будет стоять в районе базы, еще раз попробует когда разрядится до 15%, если и тогда Света еще не вернулась то просто вырубится и надо будет его с кнопки включать или руками на зарядку ставить.
Якщо оцінювати якість робота по ємності акума (і це про модель понад 4-и річної давнини, зараз в нових по 5000) то може і так. А якщо по ресурсу, наявності сервісу і запчастин і головне - якості прибирання, то фігня це як раз хлаомі і її суббренд - роборок.
смешно, у меня тоже 4 годичный дрими=хлаоми. расходники на 2 года 400грн стоили, накрылась турбина, купил в тот же день за 700грн, поменял сам, разбирается элементарно.
Як з зарядом акумулятора? Бо у мене із цим проблема, а сторонній акумулятор не кожен підходить.
Більше ніж на 10% мені ще не вийшло його розрядити, це пилесос+вологе прибирання приблизно 50 квадратів. До аккму поки що взагалі питань немає, але і пилесос новий...