З Новим роком! Хто може іздив 3-4 січня Київ - Вінниця, як дорога, засніжено, асфальт чистий чи ожеледь? Дякую
З Новим роком! Хто може іздив 3-4 січня Київ - Вінниця, як дорога, засніжено, асфальт чистий чи ожеледь? Дякую
я б на то не орієнтувався. сніг випаде і все поміняється. краще дивитися на прогноз.
я как-то выехала из Винницы, дорога чистая. в минуту все почернело и до Житомира ползли буквально укакиваясь за фурами чтоб хоть что-то видеть выехали за Житомир на Киев - там дождь и плюсовая температура и нет снега так что как попадешь
Я третього ввечері їхав, все добре було. Та і зараз думаю ок, просто гнати не треба.
А нагадайте бумласка шо там з ділянкою Житомир-Бердичів? А то там одну половину були закривали через аварійність, потім наче були чутки що латали.
А нагадайте бумласка шо там з ділянкою Житомир-Бердичів? А то там одну половину були закривали через аварійність, потім наче були чутки що латали.
Усі напрямки відкриті. Бердичів - Житомир полатано
Тиждень тому мотався. Все більш-менш норм. Але на ділянці віж Житомира до Києва вже наявні місячні кратери. Добре, що у вейзі їх відмічають.
Тиждень тому мотався. Все більш-менш норм. Але на ділянці віж Житомира до Києва вже наявні місячні кратери. Добре, що у вейзі їх відмічають.
оп-па.. ранее, с начала войны, в вейз не добавлялось ничего от вейзеров
Добавлялося але не озвучувалося на шляху. Не знаю як зараз, але якщо дивишся на планувальник маршрута - наче є, в дорозі - нема. Чи десь треба десь в налаштуваннях включати?
Як зараз стан дороги? цікавить саме останній тиждень
Кому актуально, состояние на вчера. Но правда не до самой Винницы, а до Махновки. Киев - Житомир: более мение, при скорости 120+- ямы видно и есть время на реакцию. На оуружной Коростышева первые два км будьте готовы к слалому. Житомир - Бердичев: начиная от Сингуров самая жесть, особенно [*****] на окружной Бердичева. Были и стоящие на обочине со сменой колес. Обратно - еще хуже. Но по житомирке лучше ехать в левом ряду. Большинство ям отмечены в вейзе, но он тупо не замолкает )) Очень желательно ехать в светлое время и держать дистанцию метро 50-100, чтоб впередиидущий был маяком. Местами латают, но лаики из серии "дожить до тепла".
Доброго дня. Є свіжа інформація про стан дороги? Може трохи полатали Бердичівську об'їзну ....?) Дякую.
Сегодня проехался там,не знаю как там было до этого,свежих латок не наблюдал,ямы и ещё раз ямы,ехать только по светлому. Окружная Коростышева отремонтирована,автобан можно сказать.
Сегодня проехался там,не знаю как там было до этого,свежих латок не наблюдал,ямы и ещё раз ямы,ехать только по светлому. Окружная Коростышева отремонтирована,автобан можно сказать.
Вітаю. Підтверджую, на вихідні проіхався трохи полатали правда, але потрібно дуже уважно, ям хватає! Бердичівська обїздна жуть, Калинівка супер поміняли новий асфальт. Також є техніка по дорозі ремонт проводять.