В пошуках паркетника на автоматі до 15000. Або дизель або газ/бензин (якщо бензин, то з можливістю встановлення ГБО). Чим молодше, тим краще) Але в пріоритеті стан автомобіля. Пропозиції в особисті або 0983393071
З 15 тис. ви зараз багато чого зможете собі дозволити. Зараз ринок покупця, а не продавця. Ніхто нічого не купує, можете сміливо наступати на горло продавцю. Ап.
Ага, 3к по телефону зразу скидають, а якщо на капот покладеш пів суми-то продавець ще й страховку дасть в подарунок і за віскарьом вже мчиться))))
З 15 тис. ви зараз багато чого зможете собі дозволити. Зараз ринок покупця, а не продавця. Ніхто нічого не купує, можете сміливо наступати на горло продавцю. Ап.
Накидайте вариантов Куча коллег в поисках даже по рынку
Накидайте вариантов Куча коллег в поисках даже по рынку
Я б теж пару одиниць гарних взяв
ПРодав нещодавно Ніссан Рог 2017 SL Premium за 14.5 з пробігом 90тис. км. Авто було з дрібними питаннями по кузову (коцки, царапини), але тежнічно в ідельно стані. Як на мене, до 15 гарний варіант. Але радив би шукати від 18 модельного року (від 9 місяця 17 року) - там вже карплей є з заводу.
теоретично так, поки не почав шукати)) гарне авто - завжди матиме відповідну ціну
Ага, 3к по телефону зразу скидають, а якщо на капот покладеш пів суми-то продавець ще й страховку дасть в подарунок і за віскарьом вже мчиться))))
і тут я прокинувся...