вот как раз чехол на телефон я полностью понимаю, упал, треснул, иди за новым, даже если новый даром давать будут, но не удобно ( лично мне). а вот пленку на машине не очень то понимаю. Хотя глядя на цену фар хочется ее таки покрыть броней, в три слоя
Ти ж ніби машину плівкою затягував.
Це якраз від бідності. Щось по типу чохлів на телефон.
може не від бідності, а чогось менш прагматичного? мені казали, що затянуте в плівку авто дорожче у відновленні після дтп, хіба ні?
Ти ж ніби машину плівкою затягував.
Це якраз від бідності. Щось по типу чохлів на телефон.
може не від бідності, а чогось менш прагматичного? мені казали, що затянуте в плівку авто дорожче у відновленні після дтп, хіба ні?
и мне так кажется и потому не очень понимаю нафига она надо.
мені казали, що затянуте в плівку авто дорожче у відновленні після дтп, хіба ні?
Дорожче, бо треба міняти і плівку. Але якщо все застраховано, то яка різниця?
вот как раз чехол на телефон я полностью понимаю, упал, треснул, иди за новым, даже если новый даром давать будут, но не удобно ( лично мне). а вот пленку на машине не очень то понимаю. Хотя глядя на цену фар хочется ее таки покрыть броней, в три слоя
Я навпаки. На телефоні ніяких чеохлів, плівок і ось того всього. А машина в плівочці Приорітети!
если б у меня телефон был без чехла , то думаю надо было бы сразу возить с собой запасной, ибо менять бы пришлось часто, вечно падает. Опять же хорошо если просто треснул, а если так, что и не включается, а надо быть на связи. Короче не, не вариант бить телефон
если б у меня телефон был без чехла , то думаю надо было бы сразу возить с собой запасной, ибо менять бы пришлось часто, вечно падает. Опять же хорошо если просто треснул, а если так, что и не включается, а надо быть на связи. Короче не, не вариант бить телефон
Хз, у мене також падає, але 5 років стабільно виживає без розбитих екранів і т.д. Покоцаний, поцарапаний, але все ок. Раз в 5 років береш новий айфон і все, взагалі цим не парюсь.
повертаючись до стартового топіка, прошу порівняти дизельний і бензиновий гле плагін замість айфона з 4.4л)
повертаючись до стартового топіка, прошу порівняти дизельний і бензиновий гле плагін замість айфона з 4.4л)
Дуже рідкі звірі в наших краях, знаю по BMW X5 45e плагін, декілька знайомих мали, задоволені. Єдина проблема, потім їх продати, не готовий ще пересічний за плагін переплачувати.
Питання до загалу в продовження дискусії. А які тоді критерії достатньості/недостатньості двигуна? В чому вони вимірюються? І чи вони для всіх однакові чи ні?
Постаратись чесно самому собі дати відповідь на питання, що ти робив би, якби на цю статтю витрат (автомобільну) у тебе був умовний безліміт і витратити його можна тільки на авто і ніяк інакше. Ми якось з друзями під пиво це обговорювали і апгрейднулись абсолютно всі Були спроби в ментальну гімнастику під виглядом "якби був безліміт, то все одно взяв би варіант дешевше, бо його дешевше утримувати, а зекономлені гроші туди-то", але це так не працює, це ж якраз те обмеження (фінанси), якого намагаємось позбавитись, щоб отримати відверту відповідь.
Про себе можу сказати, що абсолютно всі авто в профілі, їх вибір, продиктований в першу чергу фінансовими обмеженнями. Інакше електрички там не було б взагалі, замість Жука був який небудь UX/X1/Macan і т.д.
Я би собі взяв нового X5 50e гібрида, я думаю бмв уже в третій генерації все допиляли, і це реальний баланс між швидкою їздою і економією, плюс там всіма любимий 3.0 В58