Річ саме в 2л двигунах "для бегемотів". В класі X3/XC60/Q5 - це норма, питань нема. А для "бегемота" все ж замало.
а тут питання дискусійне. якщо розглядати стандартні дзв, то мабуть так. якщо ж гібриди, то не згоден. 3л чим кращий за 2, плавніший, менше вібрацій, так? але ж електрорежим плавніший і зовсім без вібрацій в місті) а на швидкості на трасі ті вібрації навряд хтось відчуває. я на 3л їздив тільки по місту, ну нема там комфорту більше в плані їзди по місту.
але от якщо вже порівнювати 3л плагін проти 2л плагін, то тут цікаво послухати. у Q8, наприклад, доступні дзв 3л та 3л плагін.
але от якщо вже порівнювати 3л плагін проти 2л плагін, то тут цікаво послухати. у Q8, наприклад, доступні дзв 3л та 3л плагін.
У X5 теж є трилітровий плагін. В залежності від року випуску називається 45e або 50e
А що трапляється з плагіном, якщо батарея сіла? Стає звичайним гібридом, просто з додатковим вантажем в вигляді пустої батареї?
А що трапляється з плагіном, якщо батарея сіла? Стає звичайним гібридом, просто з додатковим вантажем в вигляді пустої батареї?
20% незнижаємий заряд там, який постійно попвнюється за рахунок рекуперації і допомагає при різких натисканнях педалі керма
от для наглядності там є тест прискорення заряджених і розряджених. GLE va X5 vs T8
У X5 теж є трилітровий плагін. В залежності від року випуску називається 45e або 50e
я знаю. але два бмв це занадто, я не настільки фанат бмв) і всередині що Х1 що Х5 абсолютно однакові, а я люблю різноманіття.
20% незнижаємий заряд там, який постійно попвнюється за рахунок рекуперації і допомагає при різких натисканнях педалі керма
от для наглядності там є тест прискорення заряджених і розряджених. GLE va X5 vs T8
Мені більше цікаво в рамках одного авто, заряджена-розряджена прискорення було-стало. І чи є падіння потужності залежно від розряду батереї, як це часто трапляється в електричках.
Мені більше цікаво в рамках одного авто, заряджена-розряджена прискорення було-стало. І чи є падіння потужності залежно від розряду батереї, як це часто трапляється в електричках.
немає.
я знаю. але два бмв це занадто, я не настільки фанат бмв) і всередині що Х1 що Х5 абсолютно однакові, а я люблю різноманіття.
Ну он Q7 вийде нова цього року. Але мені страшно: а) Від ціни б) Від того, що вони зроблять з салоном
...
немає.
а яка витрата по трасі при крейсері 130?
...
немає.
Він колись писав, але там не про чистий експеримент - довгу їзду трасою з розрядженою батареєєю. І тут буде різна середня витрата при різній довжині відрізку. Умовно кажучи витрата на 300 км дороги буде відрізнятись від витрати на 1300 при однаковій середній швидкості.
3л чим кращий за 2, плавніший, менше вібрацій, так? але ж електрорежим плавніший і зовсім без вібрацій в місті) а на швидкості на трасі ті вібрації навряд хтось відчуває.
Проте на трасі чудово відчувається дирчання дволітрового двигуна, якому доведеться крутитися швидше під час прискорень, щоб видати потрібну потужність. Виключно електрикою "бегемота" не розігнати
Ну і ще один важливий момент: якщо немає власної розетки (як у мене), то plugin в кращому випадку перетвориться на звичайний гібрид, але з "призовими" центнерами додаткової ваги.
немає.
складно сказати чисто на крейсері 130, бо постійно то обгони то уповільнення, на відрізку Київ-Рівне 10-11 при круїзі на 130 переважно.
3л чим кращий за 2, плавніший, менше вібрацій, так? але ж електрорежим плавніший і зовсім без вібрацій в місті) а на швидкості на трасі ті вібрації навряд хтось відчуває.
Проте на трасі чудово відчувається дирчання дволітрового двигуна, якому доведеться крутитися швидше під час прискорень, щоб видати потрібну потужність. Виключно електрикою "бегемота" не розігнати
Ну і ще один важливий момент: якщо немає власної розетки (як у мене), то plugin в кращому випадку перетвориться на звичайний гібрид, але з "призовими" центнерами додаткової ваги.
без власної розетки не розглядав би плагін звісно.
а на швидкості 100 які витрати в твоєму 3.0 ТФСІ? точно не менше 8. раніше мірялися хто швидше в Одесу чи Буковель доїжджає, а зараз хто з меншими витратами пального
а на швидкості 100 які витрати в твоєму 3.0 ТФСІ? точно не менше 8. раніше мірялися хто швидше в Одесу чи Буковель доїжджає, а зараз хто з меншими витратами пального
Ой, я шось нз. Їхати 100 стабільно не випадало шось. ПО трасі так то з обгонами і рваним ритмом, обїздом ям і тд менше 10 виходить рідко. Але зазвичай машина запакована +- Та й в місті під 20 добирається
Та й в місті під 20 добирається
А що це за двигун?
Та й в місті під 20 добирається
А що це за двигун?
3.0 EA837 Ну і це місто з середньою 16-17 і пробігами одноразовими до максимум 10 км, всередньому 6-8
А якщо б уявімо питання коштів і їх витрата на купівлю і обслуговування 4,4 не стояла, то взяв би 4,4 чи 3,0?
Якщо в такому форматі, як я катався на X6M, тільки заправляєш, то вибір очевидний. M8 Competition (F92) і пафосно тошнити в київських заторах Найкрасивіша БМВ з усієї лінійки.