Як прибрати ту кригу в дворі з дорожок (матеріал камінь, як на фото) щоб не пошкодити його і було ефективно ? Намерзло капець з 1см. точно, а то і більше
Може сіль, краще камʼяна але щось ніде не бачу в продажу, бо хотів собі купити перед гаражем посипати то нема а звичайна дуже швидко закінчується
Може сіль, краще камʼяна але щось ніде не бачу в продажу, бо хотів собі купити перед гаражем посипати то нема а звичайна дуже швидко закінчується
Солі грубого помола немає в продажу зовсім. А та морська (пиль) кажуть зовсім не єфективна.
А в посипайки відро випросити?
з спостереження ефективності по району: найкраще дрібна кам'яна крихта (не пісок). і чисто, і не слизько.
якщо питання повністю прибрати, то тільки топити реагентами. але не бачу сенсу. тиждень-два (або два-три) і проблема розтане.
з спостереження ефективності по району: найкраще дрібна кам'яна крихта (не пісок). і чисто, і не слизько.
якщо питання повністю прибрати, то тільки топити реагентами. але не бачу сенсу. тиждень-два (або два-три) і проблема розтане.
Так, гранвідсів або шлак. Я купив на розетці або на промі верес реагент на основі хлориду кальцію. взяв 10 кг на пробу, воно-то топить, але розхід дуже великий. Крім того розтопило - треба посипати свіжим снігом і змітати, бо змітати воду неефективно, розмазня виходить і знову замерзає, а свіжий сніжок всотує вологу і просто змітається. Ганок я таким чином розтопив і трохи перед воротами, доріжки на заїзд (а у мене схил) намагався, але льоду було більше і він переміг. Посипав піском і ворота ходжу відкривати в льодоступах , якщо погода не зміниться буду гранвідсів купляти.
Чистою сіллю зіпсував у себе бетонне покриття, краще цього не робити.
Так питання розтопити повністю. Сипати якийсь пісок і т.д. не хочу бо то все буде в хаті, + собачка вибігає і знов таки буде все на лапах тащить. Тиждень- два- три також не варіант, за цей час може хтось вбитись на тій ковзанці. По реагентах знать би які? Бо дивився відгуки на розетці то пишуть - гів...о
Так питання розтопити повністю. Сипати якийсь пісок і т.д. не хочу бо то все буде в хаті, + собачка вибігає і знов таки буде все на лапах тащить. Тиждень- два- три також не варіант, за цей час може хтось вбитись на тій ковзанці. По реагентах знать би які? Бо дивився відгуки на розетці то пишуть - гів...о
як варіант, по верх постели картон, чи якусь доріжку/килимове покриття.
По реагентах знать би які? Бо дивився відгуки на розетці то пишуть - гів...о
Я користувався ось цим. Кригу розтопив, але треба відразу прибирати воду бо замерзне, ну і не дуже дешево 10 кг 840 грн. А вистачило на декілька разів добре ганок посипати, коло воріт, трохи доріжки...
а собака на ті реагенти нормально буде реагувати? мій дуже сильно не любить оті штуки. спеціально маршрут такий роблю щоб оминути сольові топі.
Купити газову пушку і зробити типу шалаша. Або просто шалаш і електро обігрівач.
Як прибрати ту кригу в дворі з дорожок (матеріал камінь, як на фото) щоб не пошкодити його і було ефективно ? Намерзло капець з 1см. точно, а то і більше