забавно, что человек с Опелем в профиле не хочет смотреть жабоедов
Стопе, у мене ще справжній Опель, чистокровний ЖМ. Тестив новий Грандланд, ніби все ок, але собі б не взяв.
Чим він "справжній"? В той час він вже пішов по руках різних корпорацій, і зараз продовжує. Справжній - це той, котрий був сам по собі і про котрого була слава "в тихому лісі чутно, як гниє"
Це ти вже дойо. Я мав на уважі ЖМ.
забавно, что человек с Опелем в профиле не хочет смотреть жабоедов
Стопе, у мене ще справжній Опель, чистокровний ЖМ. Тестив новий Грандланд, ніби все ок, але собі б не взяв.
цікаво, - опель з 17 року в ПСА, а у тебе в 20 він "справжній" ЖМ
У мене ще на шильдах ніде ПСА нема. Так що вважаю його справжнім.
- Дівчинка обрала Scoda Karoq? Серйозно? Там портрет типового користувача - Павло Зібров (вибачьте якщо когось образив)
Ахаха ну збазіба.
Обирали з подружкою машини нові одночасно, +2 зіброва Кароки.
зібров на крузаку їздить та виглядає досить непересічно
ага, 200-ка, я його постійно зустрічаю на Чайках
3008 дуже подобався попередній, чоловік на нього цілився незважаючи на проблеми із 2008. Але новий зробили в дуже дивному кузові імхо, майже ліфтбек, нам таке взагалі не підходить.
Взагалі оце передивилася багато нових авто, і шось і зовні, і всередині ловлю вайби китайської електрички.
Втім, мені квадратіш-практіш завжди подобався, а зараз на фоні інших виглядає максимально схоже на автомобіль, а не на планшет з Тему за 99 центів)
3008 дуже подобався попередній, чоловік на нього цілився незважаючи на проблеми із 2008. Але новий зробили в дуже дивному кузові імхо, майже ліфтбек, нам таке взагалі не підходить.
Взагалі оце передивилася багато нових авто, і шось і зовні, і всередині ловлю вайби китайської електрички.
Втім, мені квадратіш-практіш завжди подобався, а зараз на фоні інших виглядає максимально схоже на автомобіль, а не на планшет з Тему за 99 центів)
Всередині в хорошій комплектації карок дуже приємний. Одне те, що дисплей інтегрований багато чого варте) Нова лінійка фолькса з планшетами дуже китайська. Особливо в гольфі цей телевізор дістає.