Шановне панство, хто дійсно тямить в стабах - допоможіть, бо відгуки суперечливі. Треба стаб на 1 фазу на 7 квт. надійний і без геморойний.
п.с. чи можу я звичайни стаб змонтувати на вулиці (короб під нього куплю/зроблю) чи є якісь відмінності зовнішніх від внутрішніх окрім захисту від вологи?
У знакомого такой (ну, может не прям эта модель, но этого производителя), отзывы положительные. Так что рекомендую гуглянуть в эту сторону.
У знакомого такой (ну, может не прям эта модель, но этого производителя), отзывы положительные. Так что рекомендую гуглянуть в эту сторону.
на дачі ще до війни поставив елекс ампер у 9-1\40 (чи навіть 12, не згадаю. зараз мабуть є оновлена модель). В принципі споживання пікового 9квт не буває, але щось там мені продавани елекс рекомендували брати із запасом враховуючи запуски насоса\холодоса. Просто працює, звук роботи залежить від режиму роботи\навантаження, не підійде для монтажу в жилому приміщені.
А яка температура повинна бути? На вулиці коло щитка можна монтувати? Якщо ні, то чи є моделі для вулиці хіба під навісом?
Батькам в будинок купував попередню модель, до ремонту працювала 7 років (5 років гарантії було). Купив таку ж, але оновлену з довічною гарантією, поки ремонтував попередню. За 2тис грн відремонтували стару, тепер буде резервною.
пс: Робочий діапазон від плюс 1°С до 40°С в закритому приміщенні Морозостійка обробка: + 2250 грн, під замовлення
Шановне панство, хто дійсно тямить в стабах - допоможіть, бо відгуки суперечливі. Треба стаб на 1 фазу на 7 квт. надійний і без геморойний.
п.с. чи можу я звичайни стаб змонтувати на вулиці (короб під нього куплю/зроблю) чи є якісь відмінності зовнішніх від внутрішніх окрім захисту від вологи?
а для яких цілей стаб, чи не для зарядки? Врахуй, що 7 це при нормальній напрузі, якщо вона просідає, то максимум потужності буде також просідати і досить суттєво, мені електрики рекомендували закладати +40-60% потужності до номіналу.
а для яких цілей стаб, чи не для зарядки? Врахуй, що 7 це при нормальній напрузі, якщо вона просідає, то максимум потужності буде також просідати і досить суттєво, мені електрики рекомендували закладати +40-60% потужності до номіналу.
так, електричку заряджати. про максисимум потужності логічно, бо 32А помножити на вольтаж і буде потужність.
мені більше зрозуміти а) чи є сенс брати оті всі модні безступенчаті чи крок 10 вольт в релейних є абсолютно нормальним. б) питання по вулиці. бо можу змонтувати вдома - але це ковиряти лічільник і під-дня мудохатись. а на вулимці на 15 хв роботи.
по посиланнях вище елекс 11500, вольтер 38000.
... надійність теж важлива, бо ломається все тоді коли дуже потрібно )
За вулицю не скажу. До 23-го користувався ОМНІ ( чи ОНІКС) вже не пам'ятаю, на 3кВт. Зараз це Джеміні Працював суперно поки дружина з невісткою таки не підсмажили його. Практично не чутно як працює, тільки реле клацають. Такі самі враження від 5кВт моделі - на майстерні в секретному місці досі працює мабуть
Це релейні. Зараз на котел теж взяв релейний - поки за три дні тільки вау від всієї родини тому-що батареї опалення перестали "просідати" від напруги
щодо стабів, то в мене вже більше 10 років зоопарк укртехнологій працює, нарікань немає, сервіс присутній. Щодо зарядки, тут треба визначити що ти вирішуєш, просадку напруги по фазі при підключенні електрички, чи загальну низьку напругу в системі? Якщо перше, то більш правильно встановити транс з 380 на 220, воно так буде з двох фаз тягнути та набагато менше просідати напруга. І от його точно на вулицю можна ставити, бо у мене воно так і працює.