Налаштуй інвертор щоб при 180 вольт не ішов в захист. Але треба розуміти, що якщо напруга в мережі падає до 170 вольт і лінія при цьому нормальна, то можливо треба трохи струм зарядки прикрутити на автомобіль, бо десь там якійсь бабці невистачає на холодильник і лампочку
як налаштувати інвертор тесли?
Менший струм заряду ставити, то менше просідатиме напруга, і не вимикатиметься. Потерпіти ще пару тижднів поки потепліє, то якщо більше світла то так не просідатиме. А можливо в тій теслі десь і є налаштування, якщо не в юзерському меню то через якийсь програматор, треба поцікавитись, може хтось знає як хакнути цю систему.
емм, в мене адаптивна зарядка і вона регуює 5-32а. але, якщо, вже впало до 180в/5а - то інвертор тесли вимикає зарядку.
... вирішив не свердлити собі мізки і поставити 3 фазний стаб.
фінішна пряма )
або 3 фазний на 9 квт за 59 або 3 однофазних 11 квт за 84.
різниця 25к.
що взяти?
фінішна пряма )
різниця 25к.
що взяти?
я за три однофазних, якщо дозволяє місце і бюджет. Краще трохи поступитися точністю стабілізації в сторону потужністі, якщо це ще можливо.
фінішна пряма )
різниця 25к.
що взяти?
я за три однофазних, якщо дозволяє місце і бюджет. Краще трохи поступитися точністю стабілізації в сторону потужністі, якщо це ще можливо.
забув дописати, всі продавці топлять на 11 квт мотивуючі більшою надійністю самих стабів. хз чи це так.
зупинився на схемі 3х1.
зупинився на схемі 3х1.
цікаво де знайшов наявність я другий тиждень шукаю, з реальної наявності нічого немає (я про однофазні на 9-12 кВт), тільки передоплата або ціна 30к за 1 шт (в грудні вони були в наявності по 14к), Елекс Ампер здається
зупинився на схемі 3х1.
це більш надійно, в мене за останній тиждень вже 2 рази випадає фаза, на трифазному нічого взагалі б не міг брати з мережі, а так хоть щось.
зупинився на схемі 3х1.
цікаво де знайшов наявність я другий тиждень шукаю, з реальної наявності нічого немає (я про однофазні на 9-12 кВт), тільки передоплата або ціна 30к за 1 шт (в грудні вони були в наявності по 14к), Елекс Ампер здається