В мене зараз адідас терекс , ноги не мерзнуть, одягаю теплі шкарпетки або термо шкарпетки, до цього були нью баланс як радять вище теж чудовий варіант і теж тепло і головне в них зручно за кермом ну як мені
Користуюсь другу зиму у якості цивільного варіанту такими: Skechers Мене влаштовує, ногам тепло, не промокають, не дуже ковзають, за кермом зручно.
Я купив puma зимові спортивні черевики по акції в епіцентрі. Зручні, теплі, не ковзають, хіба якщо чистий лід. Купував у позаминулому сезоні, зараз саме таких не бачу, але є інші до -21.
Ношу какие-то Merrell утепленные, но на сильный мороз предпочитаю стельки с электроподогревом в любую обувь, тогда даже на велике ноги не мерзнут.
Если доставка, то Grisport, Alpina, Salomon и более навороченное и дорогое Если Интертоп в наличии - Ecco
Я купив puma зимові спортивні черевики по акції в епіцентрі. Зручні, теплі, не ковзають, хіба якщо чистий лід. Купував у позаминулому сезоні, зараз саме таких не бачу, але є інші до -21.
У мене також були кілька років тому Puma зимові жовтого кольору. Але вони зроблені були з дерьмо-нтина і через пару років розтріскалися. Нью беленс зимові мені подобаються тим, що натуральна шкіра та натуральне хутро. Ще теплі і зручні у мене Тімберленд, але не оті жовті високі чоботи для канадійських лісорубів, а більш спортивного вигляду з фетровим (чи яким там) утеплювачем усередині.