МКС наприклад? в мене брат їх возить, каже норм крім деяких деталей як там надійність і вартість експлуатації?
чи краще нову Вітару? Октавію? дякую
По сути тоже что и Форд, как Лексус с Тойотой или Инфинити с Нисаном, но в более премиальном исполнении.
МКС наприклад? в мене брат їх возить, каже норм крім деяких деталей як там надійність і вартість експлуатації?
чи краще нову Вітару? Октавію? дякую
хочеться ? бери! воно ж якщо хочуха чуха, то треба почухати по суті Ford Escape/Kuga в основі - Ford Global C кузовщина...дорого. все інше - та сама куга. я колись хотів не крайслера взяти, а MKZ останній (ну теж подобається зовні, на фотках гірше, ніж в реалі). але передумав по-перше, передньопривідна платформа, по-друге, глянув вартість кузовщини, яка трохи негуманна а якщо кузовщини не треба торкатися, то навіть в Україні всілякі важелі, колодки, диски будуть
комрад DimonDSV катав Лінкольна. Правда SUV. Може він щось розкаже...
було діло. і форд був. по ремонту - дорого. деякі запчастини - дорого. але воно не ламалося. відновив і катай. знаю що 1.6 категорично не брати. у мене був 2.7 (такі вже не роблять (с)) маю лише позитивний досвід. (якщо розуміти що заправляти треба сотим, ТО буде в ті ±самі гроші що і інші авто, форд не відрізняється економічними двигунами) гібриди наче нормально економлять. а ще вони зняли з конвеєра седани. а шкода. фюжик та континенталь мені дуже подобаються. у Лінкольна немає поганих комплектацій. один мінус - низька ліквідність. продавав рік. зараз шкодую що продав. але досвід він такий. чи купив би ще раз? як тільки буде можливість.
PS. коли продали, дружина була трохи засмучена. але ренж спас ситуацію))
було діло. і форд був. по ремонту - дорого. деякі запчастини - дорого. але воно не ламалося. відновив і катай. знаю що 1.6 категорично не брати. у мене був 2.7 (такі вже не роблять (с)) маю лише позитивний досвід. (якщо розуміти що заправляти треба сотим, ТО буде в ті ±самі гроші і інші авто, форд не відрізняється економічними двигунами) гібриди наче нормально економлять. а ще вони зняли з конвеєра седани. а шкода. фюжик та континенталь мені дуже подобаються. у Лінкольна немає поганих комплектацій. один мінус - низька ліквідність. продавав рік. зараз шкодую що продав. але досвід він такий. чи купив би ще раз? як тільки буде можливість.
А навіщо його 100-м заправляти? Він нормально американський Regular (аналог нашого 92-го) хаває. Якщо двигун не турбо, звичайно. Турбований екобуст - зразу відмовити
було діло. і форд був. по ремонту - дорого. деякі запчастини - дорого. але воно не ламалося. відновив і катай. знаю що 1.6 категорично не брати. у мене був 2.7 (такі вже не роблять (с)) маю лише позитивний досвід. (якщо розуміти що заправляти треба сотим, ТО буде в ті ±самі гроші і інші авто, форд не відрізняється економічними двигунами) гібриди наче нормально економлять. а ще вони зняли з конвеєра седани. а шкода. фюжик та континенталь мені дуже подобаються. у Лінкольна немає поганих комплектацій. один мінус - низька ліквідність. продавав рік. зараз шкодую що продав. але досвід він такий. чи купив би ще раз? як тільки буде можливість.
А навіщо його 100-м заправляти? Він нормально американський Regular (аналог нашого 92-го) хаває. Якщо двигун не турбо, звичайно. Турбований екобуст - зразу відмовити
таки так у 2,0 та 2,3 дригунів на MKC саме регулар книжка пише як мінімально. але вони саме турбовані в книжці ж рекомендоване - 91й (наш 95/98) практика показує, що турбодвигуни форда на більш високооктановоу довше бігають. значно довше. нема мікодетонацій двигуни були проблемними, але ряд поблем пофіксили, якщо не помиляюсь, з 2020 модельного вже не геморні (це не з власного досвіду, а по відгукам, що на форумах америкосівських дивився). на 2,3 взагалі все поголовно рекомендуєть американський преміум лити (наш 95/98...скоріше 98 ).
МКС наприклад?
Там тільки екобусти, вирогідність капіталити двігло мега висока. Щоб пізнати кайф від Лінкольна треба дивитись як мінімум на МКХ (якщо розглядаеться тільки паркети) В мене був мкз гібридний - машина бомба.
МКС наприклад?
Там тільки екобусти, вирогідність капіталити двігло мега висока. Щоб пізнати кайф від Лінкольна треба дивитись як мінімум на МКХ (якщо розглядаеться тільки паркети) В мене був мкз гібридний - машина бомба.
Якщо брати шрот с копарта з пробігом 150к+ міль як певні колгоспники - то так, беззаперечно..
Якщо нормальні авто з некритичними пошкодженнями та малими пробігами (для мене вимога до 60к км мастхев) - то там все ок.
Проблемні 1.5 екобусти на лінк не ставили.
2.0 при нормальному, як передбачено, догляді безпроблемний.
2.3 (на МКС) - ракета, та й ще надійніший кажуть.
Після двох с половиною років експлуатації МКС 2.0 на ПП пів року ловив на ІААІ заміну флюенсу. MKZ дуже хотілося, за підсумком відмовився виключно по одній причині - це міський шатл. Подорожі Україною в певних місцях будуть пробленими.
Тому був обраний фьюж на такому ж двигуні/коробці/ПП, довго підшукувався з чисто кузовними ушкодженнями (для заміни у колір). На МКZ і досі заглядаюсь))
МКС в 22 році брався на пробу - не зайде, продати.
За підсумком на днях дружині заікнувся - може шукати оновлення, той же корсейр? Був росписаний піший маршрут.
90% це оригінальні фордівські деталі. 10% форд робить для лінків свої - та ж сама конструкція, але пару мм різниці. Оригінал на лінк не дорожчий за оригінал на ауді/мерс/фінік.
Наші СТО вже найшли рішення, як переставляти с того ж ескейпа та МКС.
Але й є те, що тільки оригінал - типа адаптивних амортів (яких на фордах немає)
За підсумком - не взяв другий лінк тільки тому, що їх седан не підходив до вимог сімейного боїнгу для подорожей внаслідок кліренсу.
Але після лінку навіть у базовій комплектації - авто ніжче рівня середніх комплектацій ауді чи мерса будуть як дастер. Оздоблення салону, матеріали, ергономіка на висоті.
у америкосів все просто - чим більший двигун, тим безпроблемніший. я знаю тільки про 1.6 що були ну дуже не вдалими. 1.5 на седанах норм. 2 взагалі ок. 2.3 та 2.7 - краса. про 3.5 (були і такі екобусти) взагалі мовчу. але основна проблема турбінок - якісно обслуговувати (якісне пальне та масло, ну і заміна частіше).
у мене на наутілусі, якраз були регулюємі амортизатори. дурних грошей коштують (це я так думав до ренжа). але адаптивна підвіска, хоч і не пневматична, але прикольна.
PS. а ще зручний салон згадується. особливо коли дружина приїхала в навчальну частину і я після палатки та окопів.
Наші СТО вже найшли рішення
А офіціали Ford у нас приймають Lincoln в роботу? Каталоги і замовлення оригінальних запчастин Lincoln в них є?
Наші СТО вже найшли рішення
А офіціали Ford у нас приймають Lincoln в роботу? Каталоги і замовлення оригінальних запчастин Lincoln в них є?
Напівофіціали)) профільні.
Хоча в 22-му, коли привіз лінк - дзвонив на вінер з приводу зробити другий ключ - без проблем, оригінал, новий.
Зробив б/у оригінал, бо дешевше в півтора рази і поруч з домом))
Каталоги навіть на exist є..
[цитата="DimonDSV 18.01.2026].
PS. а ще зручний салон згадується. особливо коли дружина приїхала в навчальну частину і я після палатки та окопів.
От це 100500
Фьюж ніби теж кожа, тіж принципи управління всім в кокпіті, той же сінк та ПЗ, але сідаєш після нього в лінк - як у ванну комфорту погрузився))
Просто все продумано до дрібниць, щоб було повне сприйняття преміума.
Хоча багажник в салоні то капець
Даже деякі "відзивні" роблять за безплатно Є профільні сто які займаються саме Лінками, проблем по обслуговуванню/ремонту немає взагалі.
[цитата="DimonDSV 18.01.2026].
От це 100500
Фьюж ніби теж кожа, тіж принципи управління всім в кокпіті, той же сінк та ПЗ, але сідаєш після нього в лінк - як у ванну комфорту погрузився))
Просто все продумано до дрібниць, щоб було повне сприйняття преміума.
Хоча багажник в салоні то капець
наскільки читав, то у лінкольнів (принаймі у наутілусів) використовується натуральна шкіра. не перевіряв)) але по відчуттям дуже подобалось. навіть більше ніж в ровері. але, думаю, в ровері точно на довше вистачить.
була якась штука, яка мене бісила постійно. здається обігрів керма. інше все було чудово.