Короче задача вирішилась або усложнилась Вчора після відключення світла котел запрацював , ніхто нічого не чіпав, все залишилось так як і після невдалих опитів за день до цього. Будемо наблюдати, але це якось дуже дивно і я не дуже люблю коли проблеми вирішуються таким чином, не зрозуміло чого чекати далі
Якщо через Вольт, то можливо вирівняли на мережі потенціали. По задумці Вольт повинен мати наскрізний нуль, але як в тебе - це треба або твій Вольт до мене, або мені до тебе перти трохи заліза важкого.
ПС: або вже ідея з розряду пизтуватих - поганий контакт на вилках-розетках.
Скорее все банальнее: вилку в процессе эксперементов перевернули. Я про такое даже не вспоминал по причине банальности
Скорее все банальнее: вилку в процессе эксперементов перевернули. Я про такое даже не вспоминал по причине банальности
Це точно ні, бо я цей прикол знаю ще з часів коли це все почалося. Вилки крутили в обох інверторах без результатно. Після тих експериментів з "фальш-землею" і коли другий раз вибило автомати, просто залишили все так як є (інвертер був в мережі в режимі заряду), і розійшлись. А потім світло зникло і воно все само запрацювало. Може що підгоріло коли коротило , ну поки наблюдаємо.