Знайомий із ЗСУ звернувся з проханням знайти якийсь стабілізатор напруги. Зараз у них напруга коливається від 130В. Є стабілізатор на 11Квт, але при напрузі 145В він видає всього 180В. Потреба в 4-6Квт. Звичайна потреба біля 4кВт, 6 то пікові навантаження. Чи допоможе потужніший стабілізатор? І який?
Звичайний не витягне з такого низу. При таких потужностях я не певен що підхоплюють нижче 160. Від 140в бачив тільки малопотужні. Нижче не зустрічав в продажу. Я таке на дачі робив, правда ддесь до кіловата - спочатку трансформатор простий, який нічого не робить окрім підвищувати напругу на 30вольт. Але на таку потужність... Знайти хто робить в гуглі повно. Проте ціна буде ну негуманна однозначно, та й вага...
Ціни на моделі шо нижче 145в вміють просто космос Я в шоці
Чисто гіпотетично - взяти гібридник, нє? так - дорожче, але... мона закидати через діоди у вхід панелей, при можливості - через стандартний вхід (скіко там вони - до 180вольт працюють?). Або кидати 2 фази на вхід. Бо транс на такі напруги - тут мну пас. Років 15-20 тому були подібні ситуації, але селектора фаз вистачало. Подвійні перетворювачі на той час коштували захмарних грошей
А Інверторний стабілізатор витягне? Хоч там і цінники негуманні.
А Інверторний стабілізатор витягне? Хоч там і цінники негуманні.
Так отож... Я-ж тобі і написав що я в шоці.
А от ідея з випрямити і закинути через PV вхід гібрідника - варіант мабуть. 4ри потужні діоди та гібріднік 6кВт... Може і спрацювати. Ще й від акумів заживитися зможуть... Прайс не дуже гуманний Але... Як на мене ідея варта реалізації. ЦЕ ТІЛЬКИ ІМХО