Може я себе накручую - розсудіть. Останні тижні біля будинку на проїзній частині в межах офіційних паркувальних місць став ночувати бензовоз. Інколи ще один поруч, ще й з причепом. Як я здогадуюсь - катають заправляють великі генератори по району. Але ж мабуть десь є норми де вони мають право стоянки? В нинішні часи мати таке сусідство не дуже весело
Може я себе накручую - розсудіть. Останні тижні біля будинку на проїзній частині в межах офіційних паркувальних місць став ночувати бензовоз. Інколи ще один поруч, ще й з причепом. Як я здогадуюсь - катають заправляють великі генератори по району. Але ж мабуть десь є норми де вони мають право стоянки? В нинішні часи мати таке сусідство не дуже весело
цікаво, а машини бех вантажу підпадають під ці правила? Бо там весь час згадується "з вантажом", "під час перевезення вантажу"
Загалом залежить від договору того, хто паркує. На прильот по безнзовозу на парковці шахед не втратять. ІМХО А від випадкового прильоту можна застахувати
Прям до теми топіка
Уламки дрона рф спричинили пожежу на автостоянці в Дніпровському районі Києва
Близько 2 ночі після вибуху виникла пожежа, зокрема загорівся бензовоз, з якого витекло пальне, через що вогонь перекинувся на інші автомобілі.
Унаслідок пожежі пошкоджено близько 15 автівок, частина з них згоріла повністю.
За приблизно 500 метрів від цієї локації ще один уламок дрона впав біля зупинки громадського транспорту — без критичних наслідків.