Доброго вечора. Може хтось надумав продати чи займається?!?! Шукаю ecoflow delta 2 extra battery не за всі гроші світу)))
Доброго вечора. Може хтось надумав продати чи займається?!?! Шукаю ecoflow delta 2 extra battery не за всі гроші світу)))
Так зараз їх не буває не за всі гроші світу в нас. щоб були то треба чекати, довго чекати. На хотлайні ось від 31К грн Тиць батарейка до екофлоу Але запитання, за що такі гроші? В ній же ємності тільки 1 кВт * годин. Якщо продати цю свою екофлоу що є + не витрачати гроші на оцю фігню дорогу яка має тільки 1 кВт*годин, то можна за ті гроші і щось нормальне взяти, наприклад гібридний інвертор + окремий акумулятор Lifepo4. За 50К грн +- може получитись 24-вольтовий інвертор + акумулятор 7.7+- кВт*годин.
Ідея чудова. Один мінус, зйомка квартира)
І в чому мінус? Чим суттєво відрізняється підключення станції від інвертора?
Наскільки ця історія мобільна, я про це.
Наскільки ця історія мобільна, я про це.
Мобільності меньше але вона є. Можна систему змонтувати на стійці на колесах, і якщо квартира 1фазна і вхідний рубільник в квартирі то монтаж не складний/не дорогий + швидкий.
Скажу що інвертор vs Ecoflow, однозначно інвертор! Була Дельта2 і зараз інвертор 48В 1 фазний і всього 5 квт батарея, квартира на 3 фазах, поки не було такого щоб батареї не вистачило, а ми навіть електроплитою користуємось (мікрохвильовка, кавомашина, чайник то навіть не обговорюється), а на Новий рік навіть бойлер догрівав
Дельту не продавати, на край Дельтой можна "наносити" електрики для акуму від інвертора. (якщо зовсів херово стане).
Опишу суть проблеми. В квартирі з 9 по 16 числа взагалі не було світла. Зараз дають не кожен день з 2 ночі на пару годин. Приходиться їздити до батьків заряджати станції. Тому потрібна максимальна мобільність.
Збірка з ячейок і зарядний пристрій вирішить проблему мобільності а запасу ємності буде більше.
В экофло можно в качестве "экстра батареи" подключить абсолютно любую лифепо4 16S. В гугле и на ютбах это все показано давно. Чтобы экофло открыл порт на внешнюю батарею, надо поставить между двумя контактами разъема резистор на 1кОм, кажется. И станцию, и батарею сначала заряжаешь до 100%, подключаешь и вуаля: экофло начинает работать с любой внешней батарей любой емкости как и со своей родной. Главное, что это должно быть 16S лифепо4, с другой конфигурацией и химией нельзя.
Дякую за поради! Поки буду шукати батарею Ecoflow.
А як в тебе 1 фазн інвертор працює з 3х фаз квартирою? Він висить лиш на одній фазі а все інше що на інших фазах як вмикаєш?
А як в тебе 1 фазн інвертор працює з 3х фаз квартирою? Він висить лиш на одній фазі а все інше що на інших фазах як вмикаєш?
1 фазу з інвертора розкинули на 3 фази квартири. Можна зробити через 3х полюсний рубільник, в мене це зроблено через АВР TOMZN TOQ3-63/4P. Все працює добре.