Вирішив трошки розчистити полиці і знайшов там купу всякого, починаючи від кольорових олівців, продовжуючи посудом, через одяг, і до дуже старих компів (які мабуть нікому не потрібні, але може якийсь домашній сервер зібрати і можна було б). І от якось наче і не потрібно воно мені, але і розумію шо це такі штуки, які цілком могли б комусь знадобитись. І тому просто викидати ну шкода якось. Хтось знає може, чи є якісь місця де приймають хлам (ну умовний хлам, цілком насправді нормальні речі), і якось їх сортують і віддають комусь, кому воно може знадобитись? Куди це все можна завезти? Ну компи-ноути мабуть просто покладу біля помийки, бо надто старі вже і напіврозібрані, а от одяг-ковдри-постільну білизну, якісь олівці-пенали, посуд, пледи, килимки може кудись би можна було б завезти. Хто порадить, куди? Частину відвезу дівчині, яка у себе тримає котиків, але не все їй треба
Для одягу який ще можна використовувати є спеціальні контейнери - розставлені по Києву. Віддають потім тим, кому він може стати у нагоді. Адреси мабуть гуглом треба шукати бо я знаю лише одну на бульварі Лесі між магазином Вина світу і Круглою баштою стоїть на тротуарі прям біля проїжджої частини. Але читав що таких по місту багато. Сам пару разів туди великі пакти одягу завантажив.
Ну компи-ноути мабуть просто покладу біля помийки
Скажіть, а що за ноути? Мені б старий з Win XP
Ну компи-ноути мабуть просто покладу біля помийки
Скажіть, а що за ноути? Мені б старий з Win XP
Та таке скоріше за все і є десь, треба дивитись що там і де. якщо цікаво - забирайте все одразу, ноути і компи, пишіть тоді в особисті
Для одягу який ще можна використовувати є спеціальні контейнери - розставлені по Києву. Віддають потім тим, кому він може стати у нагоді. Адреси мабуть гуглом треба шукати бо я знаю лише одну на бульварі Лесі між магазином Вина світу і Круглою баштою стоїть на тротуарі прям біля проїжджої частини. Але читав що таких по місту багато. Сам пару разів туди великі пакти одягу завантажив.
Гуглив, не знайшов. пошукаю цей, мені відносно не дуже далеко везти, я з іншого боку хрещатику живу, теж в центрі. Буду вдячний за точніші координати. Тільки б там ще припаркуватись якось. Ну спробую в неділю може
я всю "канцелярію" (олівці, фарби, фломастери, папір, і кольоровий теж, пензли, ручки і т.п.) + пазли, сортери (і подібне) - відвезла в шпиталь, де проходять реабілітацію воєнні, вони цьому дуже раді і постійно цього потребують.
Гуглив, не знайшов. пошукаю цей, мені відносно не дуже далеко везти, я з іншого боку хрещатику живу, теж в центрі. Буду вдячний за точніші координати. Тільки б там ще припаркуватись якось. Ну спробую в неділю може
Зображення в гугл застаріле, але приблизно отут на тротуарі, де припаркований чорний пассат. місце контейнера
Старі плати компьютерні давай мені - віддам на навчання
До речі, на заправках ОККО також бачив контейнери для вживаних речей
Маю на утриманні( допомозі) 3 родини багатодітних. Так от за останній місяцб з олх я купив вже 3 дохлих ноута з яких вийшло 2 робочих для навчання молодшої групи.
якщо воно не зовсім кончене ( ну типу пентіум 1-2 чи щось таке) то заберу на добрі справи. мені треба лише відео з інету + мережа + диск для вінди та домашки.
Маю на утриманні( допомозі) 3 родини багатодітних. Так от за останній місяцб з олх я купив вже 3 дохлих ноута з яких вийшло 2 робочих для навчання молодшої групи.
якщо воно не зовсім кончене ( ну типу пентіум 1-2 чи щось таке) то заберу на добрі справи. мені треба лише відео з інету + мережа + диск для вінди та домашки.
Можу дітям комплектний десктоп підігнати - повний комплект з ммонітором. Один залишився ще. Поки не збираю, бо нема бж, та дисків. Купляти вже нема за шо Материнки готові для роботи (з пам'ятю та відео) ще кілька є.
Один з варіантів затепефонувати в якийсь дитбудинок чи школу інтернат.
До ковіду моя дружина намагалася так віддати речі. Там дуже нарвані люди (мається на увазі адміністрація). Типу речі мають бути випрані в хімчистці з квитанцією та треба самотужки їх довезти в той інтернат ще й у визначений ними час. Не послала лише через своє виховання).
Ту на форумі можна виставити в розділі віддам подарю може кому що потрібно то і заберуть
До ковіду моя дружина намагалася так віддати речі. Там дуже нарвані люди (мається на увазі адміністрація). Типу речі мають бути випрані в хімчистці з квитанцією та треба самотужки їх довезти в той інтернат ще й у визначений ними час. Не послала лише через своє виховання).
Знайомі віддавали без особливих проблем. Однозначно треба привезти самім у робочій час. Ніяких квитанцій не вимагали. Рванини у одязі та взуття не було. Навіть роздавали конкретним дітям, це було просто їх бажання. Без проблем.