Світла нема весь день, дротовий інтернет здихає години за 4. Зараз нормальний інтернет дає київстарівська сімка з телефону, навіть кіно можна дивиться. Думаю що краще це окремим девайсом й окремой сімкой забезпечити. Такшо підкажіть пліз хороший роутер для невеликої квартири й підключення 5-6 споживачів, ато щось вибір занадто широкий.
дротовий інтернет здихає години за 4.
Якщо оптоволокно - можна ж поставити павербанк на роутер ?
Світла нема весь день, дротовий інтернет здихає години за 4. Зараз нормальний інтернет дає київстарівська сімка з телефону, навіть кіно можна дивиться. Думаю що краще це окремим девайсом й окремой сімкой забезпечити. Такшо підкажіть пліз хороший роутер для невеликої квартири й підключення 5-6 споживачів, ато щось вибір занадто широкий.
Він настільки широкий, що реально купити практично всього одну модель можна. Я меншому в учебку "контейнерна" казарма брав ще й з антеною виносною. Загалом 5000. Де не пам'ятаю вже. SATELL F3000 MIFI ROUTER Працював як раз київстаром - нарікань не було.
я собі купив на алі по акції за 400 грн якийсь нонейм китайський. він в принципі працює, але рекомендувати таке... Якщо гроші не дуже жалко, я б купував новател, нетгір, хуавей, відомі марки, у мене нователи та нетгіри себе на 3ж добре зарекомендували, скоріше за все на 4ж вони теж будуть нормальні. Або стаціонарний роутер з сімкою який і wan і 4g розуміє, у нетіса таке є.
дротовий інтернет здихає години за 4.
Якщо оптоволокно - можна ж поставити павербанк на роутер ?
дома від 188 вольт завжди шото є. То в них здихають акуми десь на шляху до нас. Не оптоволокно, багатожільний кабель 1 і той же весь час, тільки провайдери змінюються. Коли відключалось на 4 часа, то й непомітно було. А коли на весь світловий день, це зразу відчувається.
Глянув - зараз самі нователи. А рік тому їх не було.
Отож. І їх дофіга, і б/в, і з антенами і без. У мене 8800 Верізон прошитий під Україну. Мені подобається.
А ще можна старий телефон під це поставити. Я так на дачі зробив.
Простіше смартфон на роздачу поставити, але бажано не самий повільний. Бо пару років тому стояла така ж задача в мене, але ще й під зовнішню антену. І тоді в продажу був тільки ZTE MF79U. До нього ще треба було докупити у китайців антену з правильними роз'ємами під цей роутер, + докупити до нього роутер з підтримкою USB, бо сам по собі маленький роутер ZTE безбожно тупив при значному навантаженні.
Отож. І їх дофіга, і б/в, і з антенами і без. У мене 8800 Верізон прошитий під Україну. Мені подобається.