Інколи подивлююсь на ріа на машинки і цікаві кидаю в обрані. От висіло авто в продажу в цій компанії за 9куе., тут приходить повідомлення про зниження ціни аж до 7,5 куе. Ого ..., звоню, кажуть це аукціонна ціна, вступ 100у.е і торги, виграли забираїте, ні то ми повертаїмо вам вступні 100у.е , але не грошима а на ваш рахунок на їхньому сайті. Короче які ваші думки, чи може хто вже "грався", що це, банальний розводняк чи якесь ноу-хау на нашому авторинку ?
ну все ж на поверхні. в цьому випадку "виграє" автопарк. якщо пощастить, то і покупець.
якщо пощастить, то і покупець.
От якось незрозуміло за рахунок чого? Вони що мені віддадуть авто за 7500 якщо вони продають її за 9 ? Авто ж не їхне, вони ж власнику повинні віддати 9, чи доплатять свої
якщо пощастить, то і покупець.
От якось незрозуміло за рахунок чого? Вони що мені віддадуть авто за 7500 якщо вони продають її за 9 ? Авто ж не їхне, вони ж власнику повинні віддати 9, чи доплатять свої
думаю розрахунок що буде декілька покупців, і вони через небажання втратити сотню, будуть торгуватися до останнього. або перекриється через те, що збережуть ті залогові у себе.
а може і не взлетить і закриють аукціони. пробують. шукають. молодці. мабуть хочуть свій поп-арт зробити...
чудес не бывает и если машина стоит 9, то никто ее дешевле не отдаст. просто разведут на 100 дол
Скорее всего, в торгах участвует пара подставных "покупателей", которые, при заинтересованности "жертвы" просто в торгах доводят цену машины до той, по которой они готовы ее тебе отдать. Тут вопрос в том, что ты же никак не проверишь, была ли она реально потом продана "победителю" или нет Ну и депозит ты не вернешь.