Сертифікат потрібний. Робиться на 2 роки. Минулого року в мене питали.
Саме так. Він то потрібний на весь ЄС, але запарюють цим тільки румуни (ще десь чув, що і молдавани теж).
Саме так. Він то потрібний на весь ЄС, але запарюють цим тільки румуни (ще десь чув, що і молдавани теж).
так. молдавани питали в 25 році також але то як він сказав що б нам "допомогти" бо що б "не повернули" ще ті ... дєятєлі
Хтось був в Красноїльську останнім часом? Що там з чергами?
Буду везти на літак куму з дочкою, хотілось би зрозуміти який запас треба брати.
26 червня кпп Дяківці-Раковець пройшли за 2 години, з 12.30 до 14.30.
26 червня кпп Дяківці-Раковець пройшли за 2 години, з 12.30 до 14.30.
Вчора там же, за майже сім годин. 15:40 - 18:35 наш кордон 18:35 - 22:27 румуни
Хто має свіжий досвід? Порадьте перехід Чернівецька область - Румунія, перший раз там автомобілем, виїзд у найближчі вихідні зранку.
Хто має свіжий досвід? Порадьте перехід Чернівецька область - Румунія, перший раз там автомобілем, виїзд у найближчі вихідні зранку.
Звідки старт ?
Звідки старт ?
Розраховуємо переночувати у Чернівцях або під ними і з самого ранку (5 година) вирушити. Далі Сучава і на південь. По шляху всі три переходи плюс-мінус 40 км, мене це не страшить. Страшить довгий перехід кордону.
Звідки старт ?
Розраховуємо переночувати у Чернівцях або під ними і з самого ранку (5 година) вирушити. Далі Сучава і на південь. По шляху всі три переходи плюс-мінус 40 км, мене це не страшить. Страшить довгий перехід кордону.
Це моя особиста думка, що до переваги https://maps.app.goo.gl/3fQrTQWqN3Gz6hMA9 Тут з транспорту легкові і пішоходи. На Порубному і Дяківцях сезон автобусів. Не рахуючи іншого транспорту. Минулі роки тільки паспорти збирали і штампували. Зараз всіх пасажирів на румунському кордоні мають перефотографувати і взяти відбитки пальців. Вище писав, що в Дяківцях вчора час переходу склав майже 7 год. Замість бути у 8 год. на Сонячному Березі приїхали під обід.