Никогда такого ни на одной АЗС Украины не случалось, чтобы "пистолетчик" - отказался бы залить присадки из 20-ти кубового одноразового шприца сначала в "пистолет", а потом в бак моего автомобиля. Предыстория: с покупкой дизельного авто в 2021 году начал пользоваться присадками INTRON dLube 2090 и INTRON dClean 2520. На бак моего авто (60 л) заливаю 8 кубиков INTRON dLube 2090 (из одного шприца) и примерно 13-15 кубиков INTRON dClean 2520 (из другого шприца). В каждом "пистолете" на колонке есть клапан (отсекатель), который не дает проникнуть этим присадкам в шланг, соединяющий "пистолет" с топливо-раздаточной колонкой. Вопрос: "Какие причины, может быть правила техники безопасности, заставили пистолетчика отказать мне?" После этого, я спросил работников АЗС о причине отказа...один из работников просто подошел со мной к колонке и сам лично залил присадки из шприцов в бак, а потом уже вставил "пистолет", чтобы я мог заправить в бак диз.топливо. Честно говоря - я больше на этой АЗС заправляться не буду....т.к. не факт, что работник АЗС будет выходить и заливать сам присадку в бак авто...а мне это делать, честно говоря - не хочется, т.к. много АЗС, где у меня не будет возникать этих проблем....
Так а шо не так щоб пирснути у горловину а потім оте все залити зверху з пістолета? Шо в лоб що по лбу.....
Дивно, що хтось дозволяє залити невідому хрінь в пістолет АЗС. І що заважає самому залити цю хімію в бак? Шоб присадка гарантовано змилась паливом додай до шприца трубочку трохи довше пістолета. Залишки з трубочки можна виштовхнути повітрям зі шприца.
Я в афуї... Тобто по сертифікованим АЗС народ масово пхає в пістолет що вважає за потрібне, і потім це сується в бак мого авто?
поток топлива легко очищает содержимое в наконечнике (носике) пистолета при заправке топлива...
Так а шо не так щоб пирснути у горловину а потім оте все залити зверху з пістолета? Шо в лоб що по лбу.....
удобство и время....
В чому зручність?
Я в афуї... Тобто по сертифікованим АЗС народ масово пхає в пістолет що вважає за потрібне, і потім це сується в бак мого авто?
Треба заправляти через презервативи.
удобство и время....
Залити пульс ще більш зручно. Напишу в службу підтримки окко, чи справді і навіщо вони таке дозволяють.
Залити пульс ще більш зручно. Напишу в службу підтримки окко, чи справді і навіщо вони таке дозволяють.
я не хочу заливать какой-то Пульс...я хочу из присадок заливать то, что считаю нужным... потому что немного в курсе - как у нас бодяжат присадки - никто не следит за нужным количеством присадки (если она вообще туда попадает...) и чтобы срок годности ее не истек...а сеть АЗС берет за неправильное использование присадок непонятно на чем основанное количество денег в плюс...
поток топлива легко очищает содержимое в наконечнике (носике) пистолета при заправке топлива...
Точно так само потік палива очищає горловину баку в яку залили присадку. Теж не розумію оцих страждань.
Теж не розумію оцих страждань.
+1.
Коли було потрібно додати присадку - просто налив в горловину баку перед заправкою і все. Навіщо виносити мізки комусь на АЗС та все ускладнювати на рівному місці?
якась діч добре що УПГ не дозволяє лити якусь фігню в середину пістолету. Бажаючий лити собі присадки отлічно може це зробити прямо в бак. Не бачу жодної причини задіяти в цьому пістолет.
якась діч добре що УПГ не дозволяє лити якусь фігню в середину пістолету. Бажаючий лити собі присадки отлічно може це зробити прямо в бак. Не бачу жодної причини задіяти в цьому пістолет.
Во-во я теж про це подумав, моя повага до працівників UPG.
Точно так само потік палива очищає горловину баку в яку залили присадку. Теж не розумію оцих страждань.
Потік палива починається після пістолету, а він має якусь довжину. Присадка тече одразу по горловині і якась частина залишається незмитою паливом. Якщо присадка густа та її мало - залишок на горловині вже буде якійсь помітний відсоток. А зараз ще й холодно. Тому заливати спочатку в пістолет має сенс. Але це не повинно хвилювати АЗС. Пістолет - критичне обладнання щоб туди пхати бо зна що. Юзер сам хай хвилюється про свою присадку. На АЗС він їде тільки за паливом.
хоча черг особливо на UPG не бачив, але тепер певно їх точно не буде - гарна новина. може і за кавою буде менше черга (бо насправді їх арабіка дуже вразила - виявляється каву можна пити без цукру і не відчувати гіркоти). дизель у мене є, комонрейл, зараз пробіг майже 500к. за минулий рік 50к приблизно. коли звичайний, коли покращений. жодних питань до палива (в двох форсунках померли п'єзікі - це ж навряд паливо, там скоріше час життя вийшов - замінив на відновлені і вже 100к все норм). здається пан придумав собі якісь вправи, але іноді перегинає палицю під час їх виконання.
Потік палива починається після пістолету, а він має якусь довжину. Присадка тече одразу по горловині і якась частина залишається незмитою паливом. Якщо присадка густа та її мало - залишок на горловині вже буде якійсь помітний відсоток. А зараз ще й холодно. Тому заливати спочатку в пістолет має сенс.
Ці присатки доволі рідкі, навіть при невеликому зусиллі із шприца виходять струменем, тож вприснути за межі вставленого пістолета - не проблема, ну може при заправці трохи пістолета витягнути, щоб остаточно все змити. Скажу більше: ТС напрягав пістолетника, щоб той йому сам залив присадку у пістолет (а от чи повинен пістолетник щось лити у пістолет з невідомого шприцу?):
Никогда такого ни на одной АЗС Украины не случалось, чтобы "пистолетчик" - отказался бы залить присадки из 20-ти кубового одноразового шприца сначала в "пистолет", а потом в бак моего автомобиля.
Тобто він був впевнений, що пістолетник йому щось забов'язаний. Замість того, щоб сказати "я заправлю самостійно" і самому і присадку залити хоч в бак, хоч в пістолета і пістолета в бак встромити. Але ТС довів ситуацію до конфлікту і ще й образився - ну таке, його справи. Ще й сюди притягнув.., ну і отримав.
а сеть АЗС берет за неправильное использование присадок непонятно на чем основанное количество денег в плюс...
Привітання від модератора: Знов 4.3.б? Чи будуть докази? Причому виходячі з "На АЗС UPG" - то мова саме про UPG.
+ 1500!!!
Скажу більше: ТС напрягав пістолетника, щоб той йому сам залив присадку у пістолет (а от чи повинен пістолетник щось лити у пістолет з невідомого шприцу?):
нет...все было не так, как вы описываете: а именно - пистолетчик вставил пистолет в бак моего авто...я попросил его оттуда вынуть, и подержать в руках, пока я сам залью в носик пистолета присадку из шприцев. Все...он отказался - я пошел на АЗС "качать права"...
П.С. не надо утрировать ситуацию, если вы при этом не присутствовали...