Нормальнозамкнуте. Бувають з клемниками, чи з одразу припаяними дротами? Після прибирання в квартирі знайти щось не можу Воно десь. Питання ускладнюється тим що коханій важко пояснити що саме я шукаю тому ані малотокові реле ані навіть паяльник - десь...а задачі вже мене точуть. MY2NJ не пропонувати, воно гучно клацає Задачі дві: 1 по виходу Світлани замкнути 2 контакти датчика потопу (добре хоч його сховав і він в столі) Tuya або розі кинути коли вона повернеться. 2. Коли Світлана пішла на БД увімкнути освітлення на поверсі від акумулятора та світлодіодної стрічки. Все вирішується просто якщо є паяльник. Купляти третій... Якщо в когось є, куплю не за всі гроші паяльник ТА реле 2 шт АБО реле в першу чергу
Якщо постійно паяєте - купіть, наприклад, маленьку паяльну станцію Т12, ту, що без БЖ (на Алі від 700 грн). Вона потребує живлення 20-24 В, і його нескладно забезпечити від якогось АКБ. Також, враховуючи, що всі Т12 (ті, з вбудованим БЖ AC-DC) - мають живлення 24 VDC, тож, можна поставти перемикач входів (внутр.БЖ - зовнішній БЖ) та конектор 2,1/5,5 мм чи 2,5/5,5 мм, і мати ту саму можливість. Плюс, додати до цього налобний фонарик, бажано з COB-LED світлом, що направлене до низу, під руки (а не вперед). І зможете паяти без зупинки, незалежно від світла.
Нормальнозамкнуте. Бувають з клемниками, чи з одразу припаяними дротами?
На алике все есть, под винтовые, зажимы в том числе. Но тебе проще искать наверное в магазинах которые все под ардуино, там же все на модулях, например вот.
Все вирішується просто якщо є паяльник. Купляти третій...
Да, на али есть пальники которые работают от павербанка напрямую по type-c.
Якщо постійно паяєте - купіть, наприклад, маленьку паяльну станцію Т12, ту, що без БЖ (на Алі від 700 грн). Вона потребує живлення 20-24 В, і його нескладно забезпечити від якогось АКБ. Також, враховуючи, що всі Т12 (ті, з вбудованим БЖ AC-DC) - мають живлення 24 VDC, тож, можна поставти перемикач входів (внутр.БЖ - зовнішній БЖ) та конектор 2,1/5,5 мм чи 2,5/5,5 мм, і мати ту саму можливість. Плюс, додати до цього налобний фонарик, бажано з COB-LED світлом, що направлене до низу, під руки (а не вперед). І зможете паяти без зупинки, незалежно від світла.