Continental PremiumContact 7 275/45 R20 110Y XL vs Michelin Pilot Sport 5 275/45 R20 110Y XL FSL на основі даних штучного інтелекту вибір звузив до двох )
для фінального прийняття рішення голосувалка і можливо чийсь досвід.
Їздив на PremiumContact 6 (X5) та PS4 SUV (Touareg). Як на мене, абсолютно рівноцінні варіанти. Чудова керованість та зачіп, але шумні.
З оновленими генераціями досвіду немає, та навряд там щось кардинально змінилося. Якщо б обирав собі саме між PremiumContact 7 та PS5, брав би ту гуму, яка 1) є в наявності 2) новішої дати виробництва 3) дешевше.
Проте оскільки я собі вибір не звужував, то в аналогічних пошуках зупинився на GY Asymmetric F1 Eagle 6. Про цю лінійку дуже позитивні відгуки в плані комфорту, а по драйву - мабуть, трохи гірше за лідерів, та на 5м баржі цього все одно не відчути.
Теж катав колись 6-й контік. Дорогу тримав гарно завжди, але я і їздок спокійний. По мокрому - дуже добре і впевнено. Брав би що є свіжіше, дешевше і може чисто субʼєктивно за місцем виробництва.
Хоча, стоп. Чи не під різні задачі ці шини? Преміумконтакт типу як турінгова шина, а мішка більше під спорт? Якщо так, то я брав би контік виклбчно під свої задачі та стиль їзди.
А взагалі мені ще дуже сподобались efficientfrip performance 2 від гудьєра. Що на нову машину взяв їх варіант SUV для кросоверів.
+ 500% Michelin Pilot Sport 5 - шины для более агрессивной манеры езды...отсюда - более жесткие и шумные.... Continental PremiumContact 7 - для вполне размеренной езды. У Контика тоже имеется линейка SportContact - аналогичная Pilot Sport у Мишки...
+ 500% Michelin Pilot Sport 5 - шины для более агрессивной манеры езды...отсюда - более жесткие и шумные....