Continental PremiumContact 7 275/45 R20 110Y XL vs Michelin Pilot Sport 5 275/45 R20 110Y XL FSL на основі даних штучного інтелекту вибір звузив до двох )
для фінального прийняття рішення голосувалка і можливо чийсь досвід.
Їздив на PremiumContact 6 (X5) та PS4 SUV (Touareg). Як на мене, абсолютно рівноцінні варіанти. Чудова керованість та зачіп, але шумні.
З оновленими генераціями досвіду немає, та навряд там щось кардинально змінилося. Якщо б обирав собі саме між PremiumContact 7 та PS5, брав би ту гуму, яка 1) є в наявності 2) новішої дати виробництва 3) дешевше.
Проте оскільки я собі вибір не звужував, то в аналогічних пошуках зупинився на GY Asymmetric F1 Eagle 6. Про цю лінійку дуже позитивні відгуки в плані комфорту, а по драйву - мабуть, трохи гірше за лідерів, та на 5м баржі цього все одно не відчути.
Теж катав колись 6-й контік. Дорогу тримав гарно завжди, але я і їздок спокійний. По мокрому - дуже добре і впевнено. Брав би що є свіжіше, дешевше і може чисто субʼєктивно за місцем виробництва.
Хоча, стоп. Чи не під різні задачі ці шини? Преміумконтакт типу як турінгова шина, а мішка більше під спорт? Якщо так, то я брав би контік виклбчно під свої задачі та стиль їзди.
А взагалі мені ще дуже сподобались efficientfrip performance 2 від гудьєра. Що на нову машину взяв їх варіант SUV для кросоверів.
+ 500% Michelin Pilot Sport 5 - шины для более агрессивной манеры езды...отсюда - более жесткие и шумные.... Continental PremiumContact 7 - для вполне размеренной езды. У Контика тоже имеется линейка SportContact - аналогичная Pilot Sport у Мишки...
+ 500% Michelin Pilot Sport 5 - шины для более агрессивной манеры езды...отсюда - более жесткие и шумные....
Ви порівнювали? Якщо так, на якому авто?
на контіку не їздив, а от на PS5 відкатав пару місяців. Резина шумновата, але дорогу тримає дуже чудово, в повороти як по рельсах заходиш
Катав ПС4 та ПК6 на туарегові. ПК6 мені здалася набагато тихішою, але там був contiSilent(поролон). Брав би ПК7, якщо не гонщик
+ 500% Michelin Pilot Sport 5 - шины для более агрессивной манеры езды...отсюда - более жесткие и шумные.... Continental PremiumContact 7 - для вполне размеренной езды. У Контика тоже имеется линейка SportContact - аналогичная Pilot Sport у Мишки...
Теоретично так би мало бути згідно позиціонування, але по факту
Michelin
+ комфортні - через м'яку боковину не ідеальний фідбек на кермі
На яких поверхнях? Замінив на одному з авто ecocontact 6 на cpc7 - по шуму просто не до порівняння. Хс60. Ecocontact6 свіжий відносно. 22 року.
поставив Continental PremiumContact 7 трохи розчарування по шуму. далі побачимо.
Акустичний комфорт - точно не найсильніша сторона цієї гуми. До того ж, зимові шини апріорі тихіші. Можливо, просто завищені очікування?
Я недавно пересів з CPC6 на GY Asymmetric6. Goodyear шумить менше, але різниця не драматична. Теж сподівався на інше, але маємо те, що маємо.
На яких поверхнях? Замінив на одному з авто ecocontact 6 на cpc7 - по шуму просто не до порівняння. Хс60. Ecocontact6 свіжий відносно. 22 року.
Macan?
поставив Continental PremiumContact 7 трохи розчарування по шуму. далі побачимо.
Акустичний комфорт - точно не найсильніша сторона цієї гуми. До того ж, зимові шини апріорі тихіші. Можливо, просто завищені очікування?
Я недавно пересів з CPC6 на GY Asymmetric6. Goodyear шумить менше, але різниця не драматична. Теж сподівався на інше, але маємо те, що маємо.
Не зʼявився на GY Asymmetric більший ефект колійності коли кермо трішки тягне в ту чи іншу сторону в залежності від рівності поверхні і якості покриття? Який в тебе розмір шин?
Не з'явився на GY Asymmetric більший ефект колійності коли кермо трішки тягне в ту чи іншу сторону в залежності від рівності поверхні і якості покриття?
В порівнянні з Контіком? Якщо чесно - не знаю, може й є трохи. На жаль, коли враження ще були свіжими, не звернув увагу на цей момент. А зараз по пам'яті оцінювати не візьмусь. В порівнянні з зимовою гумою, колійність точно більша.
Який в тебе розмір шин?
Зимові - 275/45/20 по колу, літні - 275/45/20 + 305/40/20. Контік на 22" дисках був 275/35/22 + 315/30/22.
Macan?
Xc60. На Макані 18-ті s1evo3. Є ще 21-ші, все ніяк руки не дійдуть продати і купити 20-ту ковку на літо.
Xc60. На Макані 18-ті s1evo3. Є ще 21-ші, все ніяк руки не дійдуть продати і купити 20-ту ковку на літо.
Можливо, той EcoContact настільки гучний, що на його тлі CPC сприймається тихим
Не зʼявився на GY Asymmetric більший ефект колійності коли кермо трішки тягне в ту чи іншу сторону в залежності від рівності поверхні і якості покриття?
У меня GY Asymmetric 6 255/40 R19, колейность чувствую очень хорошо.. и руль периодически тянет то в лево, то в право.. машина Audi A7.
Мабуть, вже встигли трохи поїздити. Чи змінилось щось після обкатки?