Не з'явився на GY Asymmetric більший ефект колійності коли кермо трішки тягне в ту чи іншу сторону в залежності від рівності поверхні і якості покриття?
В порівнянні з Контіком? Якщо чесно - не знаю, може й є трохи. На жаль, коли враження ще були свіжими, не звернув увагу на цей момент. А зараз по пам'яті оцінювати не візьмусь. В порівнянні з зимовою гумою, колійність точно більша.
Який в тебе розмір шин?
Зимові - 275/45/20 по колу, літні - 275/45/20 + 305/40/20. Контік на 22" дисках був 275/35/22 + 315/30/22.
В мене після зими 255/60/18 GY UltraGrip Ice (де взагалі не відчувалося колійності) зараз на літніх 285/40/20 GY Eagle 1 Assymetric 6 колійність ну прям з непривички після зими дуже відчувається... В поворотах на дузі звичайно зовсім інший зацеп, але от просто прямо по нашим напрямкам в місті якось аж трохи підбішує... І це при тому, що минулий літній сезон на них вже відкатав, і якось аж таких відчуттів не мав... Напевне ефект після зимових комфортних бубликів)
В мене після зими 255/60/18 GY UltraGrip Ice (де взагалі не відчувалося колійності) зараз на літніх 285/40/20 GY Eagle 1 Assymetric 6 колійність ну прям з непривички після зими дуже відчувається... В поворотах на дузі звичайно зовсім інший зацеп, але от просто прямо по нашим напрямкам в місті якось аж трохи підбішує... І це при тому, що минулий літній сезон на них вже відкатав, і якось аж таких відчуттів не мав... Напевне ефект після зимових комфортних бубликів)
100% воно. Ширша гума - інші відчуття в цілому, і по колійності зокрема.
За минулі кілька днів ще трохи поспостерігав за поведінкою машини. Чим далі, тим більше схиляюсь до того, що всі відмінності по керованості, зачіпу та колійності на 99% обумовлені профілем. Заміна зимового PA5 на літній CPC6 помітна одразу (+40 мм ширини на задніх колесах). А перевзування з CPC6 на GY Asymmetric6 в цьому плані вже не відчувається.
Проте, GY значно тихіший. Попри власні завищені очікування, мушу визнати, що акустичний комфорт - найкращій в порівнянні з будь якою іншою літньою гумою, на якій їздив.
...
Не зʼявився на GY Asymmetric більший ефект колійності коли кермо трішки тягне в ту чи іншу сторону в залежності від рівності поверхні і якості покриття?
У меня GY Asymmetric 6 255/40 R19, колейность чувствую очень хорошо.. и руль периодически тянет то в лево, то в право.. машина Audi A7.
А є з чим порівняти? Бо ніби не така вже й широка...
На старых шинах (по моему то ли Хенкук, то ли Кумо, но что то азиатское стояло), причем изрядно подуставших, я не замечал что бы была колейность.. У меня зимняя GY UltraGrip Ice 2 255/40 R19, так на этих шинах колейности я тоже не заметил.. Я думаю что GY Asymmetric 6 больше расчитан на хорошие ровные дороги. Прошлым летом ездили на море Болгария - Греция, так проблем ни каких не было.
поставив Continental PremiumContact 7 трохи розчарування по шуму. далі побачимо.
Мабуть, вже встигли трохи поїздити. Чи змінилось щось після обкатки?
так, але чи то я звик до шуму чи його стало менше, не скажу)
поставив Continental PremiumContact 7 трохи розчарування по шуму. далі побачимо.
А як по колійності?
Мабуть, всього потроху.
За моїми спостереженнями, після гуми як такої, на акустичний комфорт ще впливає ширина профілю (другий за значущістю чинник) та температура повітря. Деякі виробники вказують в характеристиках рівень шуму в dB. Різниця між 275/45 та 305/40 складає ~2 dB.
...
А як по колійності?
ширина? 275/45R20
...
А як по колійності?
ширина? 275/45R20
Мав на увазі чи відчуваєш колійність на них, як вище писали про GY Assymetric ?