Щось я не зрозумів прикола, купляв 15 промакс в серпні, було 97% і 150 циклів+-. У грудні 94% і 250 циклів, і тут в січні 280 циклів 89%. Що це за муйня? Пахне якимось налюбіловом. Я так розумію, вийшла 17 серія і почали пропускати інші, більш старіші? пс. На Самсунг переходити знову?
Щось я не зрозумів прикола, купляв 15 промакс в серпні, було 97% і 150 циклів+-. У грудні 94% і 250 циклів, і тут в січні 280 циклів 89%. Що це за муйня?
Тож наче на вулиці холодніше стало, акб перестала витягувати 94% тому намалювала 89. Яблоки доволі адекватно малюють оті проценти.
Щось я не зрозумів прикола, купляв 15 промакс в серпні, було 97% і 150 циклів+-. У грудні 94% і 250 циклів, і тут в січні 280 циклів 89%. Що це за муйня? Пахне якимось налюбіловом. Я так розумію, вийшла 17 серія і почали пропускати інші, більш старіші? пс. На Самсунг переходити знову?
я не впевнений, що кількість циклів лінійно повʼязана з деградацію, цілком можливо там інша залежність. Але ж точного алгоритму ніхто не знає, тому можемо тільки здогадуватись, може там дійсно температура якось вплинула.
ще дивлячись як заряджати якщо постійно в авто або безпровідна зарядка то теж впливає на акумулятор
ще дивлячись як заряджати якщо постійно в авто або безпровідна зарядка то теж впливає на акумулятор
Samsung - заряджається і вдома на ніч, і в авто підключений постійно. Це вже майже 3 роки йому.
Айфон 14 про за 2 роки - акум 79%.
мірятися залишком між різними моделями сенсу нуль, бо там показують розрахункове значення, яке дуже сильно залежить від алгоритму, що його рахує, а не тільки від кривої струму-напруги. Хтось запросто закладає кількість днів у формулу, а хтось це ігнорує, і таких факторів може бути багато.
Однаково заряджалось провідною зарядкою до 90% з першого дня користування.
Однаково заряджалось провідною зарядкою до 90% з першого дня користування.
А розряджалось теж весь час одинаково? Чи можливо в січні ти інколи був на вулиці, діставав телефон з кишені на морозі? Та і навіть в кишені він холодніший був. Все це впливає. Ще й світло вимикати почали, мабуть в телефоні заліпав пагато, шукав графіки відключень, тривоги, дивився де шахеди-ракети летять P.S. як добре мати дешевий Ксяомі, навіть не паришся скільки там % тої батарейки, тримає то й добре, як не буде тримати - викинув в смітник і купив нового.
Теж думаю все залежить від експлуатації. У дружини до морозів(телефон як завжди в сумочці) був залишок 80%, при чому тримався він десь з півроку і потім різко 77, але поки не вирубається сам по собі.
Напевно, що із-за холодів, або Апл щось накрутили. В любому випадку, поміняю батарею з часом і далі дружина буде користуватись.
P.S. як добре мати дешевий Ксяомі, навіть не паришся скільки там % тої батарейки, тримає то й добре, як не буде тримати - викинув в смітник і купив нового.
Чого ж в тебе в профілі не жигулі? Пс. Одного разу вистачило, щоб більше не дивитись в бік Сяомі. Але ж тема не про порівняння телефонів.
Samsung - заряджається і вдома на ніч, і в авто підключений постійно. Це вже майже 3 роки йому.
Айфон 14 про за 2 роки - акум 79%.
я незнаю що робили з тим айфоном в мене XR 7 років батарея 89%
Напевно, що із-за холодів, або Апл щось накрутили. В любому випадку, поміняю батарею з часом і далі дружина буде користуватись.