Мати дала свій iPhone 11. Дата виробництва дівайсу 06-04-2020 Дата виробництва батареї 23-03-2020 Пройдено 1463 цикли
Рівень здоров’я у меню телефону 77% Рівень здоров’я при підключенні до MacBook 82%
Це все що потрібно знати про якість/точність цієї оцінки.
в айфонах батарейки так собі, в дружини 15 вже через рік без підзарядки день прожити не міг.
Я просто у знайомих бачив акуми, які вже за 1,5-2 роки показували трешовий результат.
У Эппла кстати используются Li-ion Polymer ячейки с повышенным напряжением, если вместо них обычный литий ставить, то результат может быть непредсказуемый. И наоборот, я себе нагреб кучу списанных из сервиса аккумов от айфонов, вполне годных, но заряжать такие "разогнанные" банки стандартным зарядным тоже неэффективно.
в айфонах батарейки так собі, в дружини 15 вже через рік без підзарядки день прожити не міг.
Я просто у знайомих бачив акуми, які вже за 1,5-2 роки показували трешовий результат.
згоден тут як хто використовує та заряджає телефон ото і вбиваються ті батарейки
З нового:
Мати дала свій iPhone 11. Дата виробництва дівайсу 06-04-2020 Дата виробництва батареї 23-03-2020 Пройдено 1463 цикли
Рівень здоров’я у меню телефону 77% Рівень здоров’я при підключенні до MacBook 82%
Це все що потрібно знати про якість/точність цієї оцінки.
я по своему зоопарку айфонов заметил, что достаточно быстро падает до 92-84%, а потом в таком положении может быть года 2-3.