Колись запаркувався з розгону в пухкий сніг. В пухкому снігу виявилась та напівсфера.
Знайшов на смітнику якісь обрізки дошок, піддомкратив, дошки під колеса і поним зїхав.
было бы неплохо ці шматки арматури хоча б наполовину засунуть в чувакам, которіе пилят на єтом бабки. да и столбики для огораживания мусора и собачьего говна - ту да же.
было бы неплохо ці шматки арматури хоча б наполовину засунуть в чувакам, которіе пилят на єтом бабки. да и столбики для огораживания мусора и собачьего говна - ту да же.
А парки туда влезут? Тоже пару дней назад было приключение со сферой... Но кроме двух раз "бах" и испуга, последствий нет - хотя, подъемник покажет...
Итак, дано. Парковка ТЦ "в целях борьбы с дрифтом" оснащена традиционными бетонными полусферами.
... які десь 20-25см заввишки.
Легкий слой снега и практически отсутствие освещения делает сферы крайне малозаметными под снегом.
Йой... Та в нас і не було таких снігопадів, щоб покрило ті сфери, окрім того діфтувати по глибокому снігу на парковці... Сфера відпрацювала на всі 100%!
...
... які десь 20-25см заввишки.
Легкий слой снега и практически отсутствие освещения делает сферы крайне малозаметными под снегом.
Йой... Та в нас і не було таких снігопадів, щоб покрило ті сфери, окрім того діфтувати по глибокому снігу на парковці... Сфера відпрацювала на всі 100%!
Варианты решения?
Мої співчуття, юному дріфтеру надавати по а-та-та, але як на мою думку - тема для курілки!
Людина запитала поради, але набігли супер профі, які мабуть з пелюшок за кермом, а з моменту отримання посвідчення водія миттєво стали асами. Ну такоє, правда, особливо про комусь по чомусь надавати.
знакомый на вднх залетел на такую сферу, машину перекупам скинул, как есть.
Прямо на місці?)
Прямо на місці?)
так, там випадково як раз були перекупи з доларами в руках
Прямо на місці?)
Ото фартонуло
Прямо на місці?)
а нову часом зразу не купив на вднг
...
Прямо на місці?)
а нову часом зразу не купив на вднг
нову взяв таку саму в лізінг
Красиво жить не запретишь Скока за бетонный полушарик дали?
О, бачу є досвід. Судячи по термінології. Треба більше ставити різних бетонних і сталевих конструкцій для пациків.
О, бачу є досвід. Судячи по термінології. Треба більше ставити різних бетонних і сталевих конструкцій для пациків.
Аби хоч 10 частина з цих супер-бупер конструкцій була чимось регламентована.
Красиво жить не запретишь Скока за бетонный полушарик дали?
А мені в 1995 році кум свата сусіда однокласника розказував як один крутелик "кабана" шестисотого продав коли попільничка забилась
А цейво - я пропустив, евакуатор з маніпулятором пропонували? Підніме вгору, переставить на пару метрів вбік. Думаю, баксів в 50 вкладеться, якщо в межах міста.
колись біля сусіднього будинку машина опинилась на полусфері, коли розтанув сніг після березневого апокаліпсису 2013 року. Тобто людина паркувалась на снігу, під яким як виявилось була полусфера. Я йшов повз, вже чоловік 5 стояли біля неї. Попрсили допомогти. Здається вшістьох ми її зад зняли з полусфери. Але там було щось не дуже важке, типу, пижа 208.
евакуатор з маніпулятором пропонували? Підніме вгору, переставить на пару метрів вбік. Думаю, баксів в 50 вкладеться, якщо в межах міста.
Доповідаю за фіналом історії. Евакуатори починались від 4500. Знайшли за 3000. Довго доволі. Приїхав, на досвіді використав домкрати а-ля шиномонтаж, та набір дошок. За допомогою цього, машинку посунули без пошкоджень.
PS Тим,хто хвилювався, чи не я там крутив бублики, повідомляю: постраждалих вперше в житті зустрів, бубліки кручу у спеціально відведених місцях,а також на симуляторах. Заздріть мовчки, діди диванні