Отож. Не дарма за січень cx-5 на шостому чи якому місці за кількістю продажів. І скоро їх не буде вже, бо на весну, зі слів менеджера, поставок не буде.
Зараз в салонах шкоди акційні кароки розпродають. За розміром салона не менша за мазду, кліренс менший, розхід менший, є версіі 4х4 , є з нормальною акпп айсін -8, які комплектації залишилися - ?
Айсин 8 это вещь!
нет
Ні, переробки з праворульок ні. Я лише за нові кажу.
Карок, до речі, варіант. Може скучна, але практична і зручна машина. Повний привод лише на дизелі і ціна там через це відчутно вища може буть. Але і куга у тс дизельна? Компактна, економна. Варто розглянути теж, вважаю.
Карок значно дорожче в аналогічних комплектаціях. Плюс наша традиційна тема, підвіска MQB, до CX-5 далеко.
так и 1.4 даже до 2.0 далеко, а 2.5 то вообще другая лига.
Що не кажи, але цієї зими на повному офігенно. Моноприводи страждають помітно. Особливо на парковках заїхати виїхати.
пофіг на те що офігенно. на морда-приводі шип з гарним протектором гребе теж норм (не так як повний , але норм) інша справа, що на повномоу весело ...можна в заноси покидати заради приколу з виходом назад взагалі без зайвих зусиль
спробував відключити морду і чисто на задньому...ні, не так весело...а може я просто дупорук і чисто на задньому просто не вмію теж не виключаю такий варіант
PS якщо що, балуюсь на дорозі, коли навколо нікого нема за кілометр...тому не часто
Карок, до речі, варіант. Може скучна, але практична і зручна машина. Повний привод лише на дизелі і ціна там через це відчутно вища може буть. Але і куга у тс дизельна? Компактна, економна. Варто розглянути теж, вважаю.
Карок значно дорожче в аналогічних комплектаціях. Плюс наша традиційна тема, підвіска MQB, до CX-5 далеко.
Я ж кажу що зараз на карок акційна ціна. Які конкретно комплектації залишилися - не знаю. Після субарівської підвіски мені що MQB що Мазда СХ5 - однаково некомфортні. Різниця між ними як на мене мінімальна.
Так новий крострек у порівняних комплектаціях зараз дорожчий за Мазда СХ5. До речі Таксон 2.0 атмо 4х4 на акпп тисяч на 200 дешевший за цю мазду. Колега як раз у січні обирав між цими двома. І салон у таксона просторіший і сидіння кращі і обзор з місця водія кращий.
Що не кажи, але цієї зими на повному офігенно. Моноприводи страждають помітно. Особливо на парковках заїхати виїхати.
пофіг на те що офігенно. на морда-приводі шип з гарним протектором гребе теж норм (не так як повний , але норм) інша справа, що на повномоу весело ...можна в заноси покидати заради приколу з виходом назад взагалі без зайвих зусиль
спробував відключити морду і чисто на задньому...ні, не так весело...а може я просто дупорук і чисто на задньому просто не вмію теж не виключаю такий варіант
PS якщо що, балуюсь на дорозі, коли навколо нікого нема за кілометр...тому не часто
Я от сьогодні сів вигуляти монопривід. Поки виїхав з двору, 4 рази ледь не застряг, туди-сюди туди-сюди і наче їдем, але всі гірки з розгону, як тільки зупинився (навіть на рівному), вже не факт що рушиш. Ніхто не штовхав, але такоє. Доїхав до виїзду, знов зустрічна, не розминутись і з колії не виїхати ніяк. Плюнув, поставив назад, взяв повний, воно, живем. Просто їдеш куди треба і все, гірка, не гірка, зупинки, колія, все пофіг, просто їдемо куди показує кермо. І це все на єврозимі, яка, як ми знаємо не те що льоду, а і снігу боїться. Я б доїхав і на моноприводі 100%, трошки помучитись заїхати виїхати, трошки удачі і досвіду. Просто навіщо, якщо повний не надто дорожче, але сильно комфортніше.
P.S. Ну і так, на зворотньому шляху улюблена точка де можна роздати бочком Ще був якийсь тіп на X3, також приєднався. Весело.
Альтернатив на ринку немає. Буде або дорожче, або гірше. Насправді модель актуальна і досі. Можу погодитись, що 6 ст автомат вже є достатньо застарілим і в деяких моментах це відчувається. Але по двигуну жодних питань немає, підвіска прекрасна, приємне кермо, повний привід зі своїми задачами справляється. На нашій сімейній довгострокова витрата за весь час 10.5л, це 2.5 на повному.
да вы что!!!!??? нет альтернативы.... Ниссан Рог, Мицик Аутлендер, как вариант - кстати - напичканы по-плотнее Мазды... Ауди Q5 и Q7, правда с 2,0 Турбо бензинкой, зато правильный полный привод...
Сорі, але в такому випадку однозначно Мазда з салону чи легке б/в, особливо на фоні Рога.
Допоможіть, бумласочка, з вибором кросовера, новий або 2-3-4 річний з невеликим пробігом.
Дякую!
В мене саме sport black. Купи в осени. Росхід: 10.5 в осени, зараз 11 (прогріви). Це росхід лише по місту.
Дякую за відгук! Ось, боюсь, що розхід буде найболючішим питанням після дизелю) Тому і дивилась гібриди, щоб вийти на +- ті самі витрати. А як у Мазди з обслуговуванням? Якщо вона в принципі безпроблемна і, грубо кажучи, найближчі 3-5 років я буду лише їздити на ТО і міняти резину - то для мене це більш надійний варіант, ніж битий і вживаний кіт у мішку…Із всіх вживаних авто, які я купувала, мені пощастило не мати проблем тільки з одним - якраз японцем) У всіх інших були ремонти на всі гроші. Тому і замислилась над новим з салону. Новий нормальний гібрид набагато дорожчий за Мазду, за 5 років я його не «відібʼю».
Любий биток із США це кіт в мішку, особливо коли його притягли на перепродаж і зліпили аби як. Якщо є можливість взяти авто з салону, то тут навіть без варіантів. Якщо підійти більш практично, то подивитись 2-3 річне з мінімальним пробігом, але офіційне.
...
Дякую за відгук! Ось, боюсь, що розхід буде найболючішим питанням після дизелю) Тому і дивилась гібриди, щоб вийти на +- ті самі витрати. А як у Мазди з обслуговуванням? Якщо вона в принципі безпроблемна і, грубо кажучи, найближчі 3-5 років я буду лише їздити на ТО і міняти резину - то для мене це більш надійний варіант, ніж битий і вживаний кіт у мішку…Із всіх вживаних авто, які я купувала, мені пощастило не мати проблем тільки з одним - якраз японцем) У всіх інших були ремонти на всі гроші. Тому і замислилась над новим з салону. Новий нормальний гібрид набагато дорожчий за Мазду, за 5 років я його не «відібʼю».
в мене напроти мого гаража обслуговують тільки мазди, можу у хлопців запитати як вони в обслуговуванні і можу запитати чи не продає хтось мазду СХ 5
Буду дуже вдячна, якщо спитаєте
запитав, сказали можна брати 2 або 2,5 бензин, тільки не дизель , і якщо бу то перед купівлею заїхати до офіціалів що б все глянули, в обслуговуванні кажуть не дорога
...
В мене саме sport black. Купи в осени. Росхід: 10.5 в осени, зараз 11 (прогріви). Це росхід лише по місту.
Любий биток із США це кіт в мішку, особливо коли його притягли на перепродаж і зліпили аби як. Якщо є можливість взяти авто з салону, то тут навіть без варіантів. Якщо підійти більш практично, то подивитись 2-3 річне з мінімальним пробігом, але офіційне.
повністью згоден з Вами, пошукати офіційне бу це якщо не нову і ніяких америк які там потопились чи побились в хлам
повністью згоден з Вами, пошукати офіційне бу це якщо не нову і ніяких америк які там потопились чи побились в хлам
теж все життя був такої думки... але от взяв теслу топляка - за 13міс проїхав 31ккм вже.
теж все життя був такої думки... але от взяв теслу топляка - за 13міс проїхав 31ккм вже.
ну тут дійсно як фортане. тобі фортануло. та і мені от фортануло. тільки решітку радіатора поміняв і пару пластиків, хоча взяв дуже недорого. Але хтось потрапляє на бабки що капець, хоча візуально типу ок варіант був. елемент ризику тут є все одно.
Доречі, от знайомий привіз з пошкодженям по копарту "технічним"...але там така дрібничка виявилася, що аж смішно, що цього в штатах не помітили вклали там буквально копійки і погнали. Але таких випадків мало. Скоріше, це з розряду міських легенд
Камон, камради, навіщо дівчині біток і повʼязані з ним ризики? Нова або легке офіційне б/в з прозорою історією значно зменшить вірогідність проблем і гемору. Так, може дорожче, але за комфорт можна і заплатити.
Камон, камради, навіщо дівчині біток і повʼязані з ним ризики? Нова або легке офіційне б/в з прозорою історією значно зменшить вірогідність проблем і гемору. Так, може дорожче, але за комфорт можна і заплатити.
Якби ТС в стартовому передбачала варіант привозу зі Штатів
та я не проти сусід по гаражу теж мазду СХ5 взяв трішки топляка по солодкій ціни то теж їздить
кто не имеет желания играть в рулетку, и угадывать скрытые косяки, то выбирает новое авто, вроде ж очевидно. к тому же, обслуживание ауди и мазды стоит слегка разных денег
обслуживание Ауди и Мазды, примерно одинаковые деньги, если мы о расходниках говорим....фильтра/масла/жидкости/колодки/диски/свечи...
кто не имеет желания играть в рулетку, и угадывать скрытые косяки, то выбирает новое авто, вроде ж очевидно. к тому же, обслуживание ауди и мазды стоит слегка разных денег
обслуживание Ауди и Мазды, примерно одинаковые деньги, если мы о расходниках говорим....фильтра/масла/жидкости/колодки/диски/свечи...
есть гарантия, что у бу ауди из штатов будут ТОЛЬКО расходники? а у новой мазды гарантия есть
В q5 з 2л двигуном ніякого торсена немає, від слова взагалі. Звчайна муфта.
в Q5 - электронно-управляемая муфта, как на бимеве...
Зараз в салонах шкоди акційні кароки розпродають. За розміром салона не менша за мазду, кліренс менший, розхід менший, є версіі 4х4 , є з нормальною акпп айсін -8, які комплектації залишилися - ?
Айсин 8 это вещь!
Люди пенсійного віку з вами згодні)
я человек пенсионного возраста, но предпочитаю почему-то ZF...