autoua
Autoua.netФорумВідео наших відеореєстраторів

Сніг і Татарка.

V.I.P **
Киев
С нами с 27.08.2003

Сніг і Татарка.
      17 февраля 2026 в 08:50 Гілками

Загалом більше 5 аварій. на 150 метрах.
https://youtube.com/shorts/MLEMxZ_ZBes

Щось не можу нормально відео вставити. Глюк якийсь.

Змінено AlexBolo (09:15 17/02/2026)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Z@B
V.I.P *
32 года за рулем, Киев
С нами с 09.02.2013

Re: Сніг і Татарка. [Re: AlexBolo]
      17 февраля 2026 в 09:12 Гілками

Татарка, Карл? Татарка?!

Вчора ввечері спостерігав як передньо та задньоприводні не могли виїхати по Бульварно-Кудрявській та Гоголівській (від Богдана)...

І це ввечері

Складається враження, що кличко просто вже змирився що йому фсьо і забив на все.. ну крім гешефтів.

V.I.P **
Киев
С нами с 27.08.2003

Re: Сніг і Татарка. [Re: Z@B]
      17 февраля 2026 в 09:20 Гілками

Z@B 17.02.2026 09:12 пишет:

Татарка, Карл? Татарка?!

Вчора ввечері спостерігав як передньо та задньоприводні не могли виїхати по Бульварно-Кудрявській та Гоголівській (від Богдана)...

І це ввечері

Складається враження, що кличко просто вже змирився що йому фсьо і забив на все.. ну крім гешефтів.

Посипалка була. Але вона спочатку в'їхала в припарковану Газель. Потім виїхала, і повернулась задом . Посипала все норм.

продавець овочів **
Таращанський р-н
С нами с 11.04.2006

17 февраля 2026 в 09:22 Гілками

та на відео без різниці який привід. машина просто сковзає вниз на будь-якому приводі і на заблокованих колесах. Навіщо по такій дорозі намагатись їхати без шипів незрозуміло. Ті, хто там живуть, вже ж повинні знати, хоча в Голосіїво на Широкій кожного року теж одне й те саме, нічому минулорічний досвід не вчить.

YSK
V.I.P **
46 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 14.05.2007

Re: Сніг і Татарка. [Re: nickka]
      17 февраля 2026 в 09:28 Гілками

nickka 17.02.2026 09:22 пишет:

хоча в Голосіїво на Широкій кожного року теж одне й те саме, нічому минулорічний досвід не вчить.

Там влітку сцикотно їздити, про зиму навіть мовчу.

Z@B
V.I.P *
32 года за рулем, Киев
С нами с 09.02.2013

17 февраля 2026 в 09:28 Гілками

AlexBolo 17.02.2026 09:20 пишет:

Татарка, Карл? Татарка?!

І це ввечері

Посипалка була. Але вона спочатку в'їхала в припарковану Газель. Потім виїхала, і повернулась задом . Посипала все норм.

Розчищала дорогу від припаркованих авто

Так.. це було б дійсно смішно, якби не було настільки сумно...

Z@B
V.I.P *
32 года за рулем, Киев
С нами с 09.02.2013

Re: Сніг і Татарка. [Re: nickka]
      17 февраля 2026 в 09:33 Гілками

та на відео без різниці який привід. машина просто сковзає вниз на будь-якому приводі і на заблокованих колесах. Навіщо по такій дорозі намагатись їхати без шипів незрозуміло. Ті, хто там живуть, вже ж повинні знати, хоча в Голосіїво на Широкій кожного року теж одне й те саме, нічому минулорічний досвід не вчить.

Та то зрозуміло, що на відео вже такий пипець, що там і шипи не врятують..

Але ж, наприклад, вчора Повітряних Сил від шляхопроводу до Соломи, та ж згадана Бульварно-Кудрявська від цирку до Львівської - ну це зовсім не Татарка. Тому глобальна проблема не в рельєфі, а в у мерії та київавтодорі..

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

17 февраля 2026 в 09:45 Гілками

Z@B 17.02.2026 09:33 пишет:

Та то зрозуміло, що на відео вже такий пипець, що там і шипи не врятують..

Але ж, наприклад, вчора Повітряних Сил від шляхопроводу до Соломи, та ж згадана Бульварно-Кудрявська від цирку до Львівської - ну це зовсім не Татарка. Тому глобальна проблема не в рельєфі, а в у мерії та київавтодорі..

Люди говорять, що станом на ранок, повна на Святошино, а від Берестейки і далі все ок. Схоже відповідальні за свої ділянки не такі вже й відповідальні. Хтось повинен отримати люлєй, при чому терміново.

Достоевский *
29 лет за рулем, Киев
С нами с 09.10.2012

17 февраля 2026 в 10:00 Гілками

Татарка, Карл? Татарка?!

https://vm.tiktok.com/ZS9JwLf4UHBLg-OBWCz/
Я 10лет назад и щас пишу, зачем нужен такой мер

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

Re: Сніг і Татарка. [Re: alexkit]
      17 февраля 2026 в 10:18 Гілками

alexkit 17.02.2026 10:00 пишет:

Татарка, Карл? Татарка?!

А я й досі вважаю Кличка як мінімум не гіршим за Омельченка, а можливо й кращим. Звісно є за що похейтити, провтиків вистачає, але загалом його роботу можна оцінити на тверду 4 по 5 бальній шкалі. Я бачив те непорозуміння після Омекльченка, потім ще одне, дякую, вистачило. Загалом коли відкривають чергову відремонтовану розв'язку, чомусь ніхто не бачить мера і не згадує про нього. А от як тільки десь мінімальний пройо, так одразу море хейту. Особисто чудово пам'ятаю зими при Попові, дірки на шляхопроводі біля Рошену, мабуть було краще, правда?

Z@B
V.I.P *
32 года за рулем, Киев
С нами с 09.02.2013

Re: Сніг і Татарка. [Re: YSK]
      17 февраля 2026 в 10:25 Гілками

YSK 17.02.2026 10:18 пишет:

Татарка, Карл? Татарка?!

А я й досі вважаю Кличка як мінімум не гіршим за Омельченка, а можливо й кращим. Звісно є за що похейтити, провтиків вистачає, але загалом його роботу можна оцінити на тверду 4 по 5 бальній шкалі. Я бачив те непорозуміння після Омекльченка, потім ще одне, дякую, вистачило. Загалом коли відкривають чергову відремонтовану розв'язку, чомусь ніхто не бачить мера і не згадує про нього. А от як тільки десь мінімальний пройо, так одразу море хейту. Особисто чудово пам'ятаю зими при Попові, дірки на шляхопроводі біля Рошену, мабуть було краще, правда?

Вибач, я бачив роботу Гройсмана у Вінниці, який перетворив місто повністю. Так, наїздами бачив. Але й те, що бачив, й те, що розповідали ті, хто працював в мерії за його часів (за різними напрямками) - кличко це просто без шансів, що постукають знизу.. абсолютно без шансів.

До речі, у загадне "50-те лютого" 2013 року Вінниця була чиста та повністю проїздна на другий-третій день. А Київ був у колапсі десь з тиждень. Якби таке сталося при боксері - судячи з останніх днів (коли набагато менше снігу ніж тоді було) - чекали би ми до весни...

Те, що він ззовні не гірший (можливо) за попередників - це не значить, що він на щось спроможний. Тим більше містом не він керує, а ті ж самі клани, що й при попередниках.

Пис. Про Терехова взагалі промовчу - залишу це харків'янам. Може в мене й хібне враження, чи однобоки відгуки чув..

Змінено Z@B (10:29 17/02/2026)

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

17 февраля 2026 в 10:37 Гілками

Z@B 17.02.2026 10:25 пишет:

Вибач, я бачив роботу Гройсмана у Вінниці, який перетворив місто повністю. Так, наїздами бачив. Але й те, що бачив, й те, що розповідали ті, хто працював в мерії за його часів (за різними напрямками) - кличко це просто без шансів, що постукають знизу.. абсолютно без шансів.

До речі, у загадне "50-те лютого" 2013 року Вінниця була чиста та повністю проїздна на другий-третій день. А Київ був у колапсі десь з тиждень. Якби таке сталося при боксері - судячи з останніх днів (коли набагато менше снігу ніж тоді було) - чекали би ми до весни...

Те, що він ззовні не гірший (можливо) за попередників - це не значить, що він на щось спроможний. Тим більше містом не він керує, а ті ж самі клани, що й при попередниках.

Ну теж саме можу сказати за Чернігів і їх скандального мера, якого всі кому не лінь хейтили, але який перетворив Чернігів в плані інфраструктури майже на Європейське місто. Було тільки скажеш, дивись які у вас класні дороги і зразу, а ти знаєш скільки він вкрав?! Та мені от плювати вкрав чи ні, мені головне бачити якісь зміни на краще і при Кличку вони є. Не бачити цього може тільки сліпий. Зрозуміло владі він зараз як кістка в горлі бо не ліг під них, тому й сруть на нього всі хто тільки може. Я Киянин з 2003 року, тобто з вже цілком зрілого віку і дуже гарно пам'ятаю як було колись, і як зараз. А от коли людина приїхала в Київ 5-6 років тому і починає розповідати якій хєровий Кличко, то я завжди питаю, а ти бачив, що було до нього? Зазвичай у відповідь просто мовчання.

Зи в Вінниці був, не вразило взагалі.

СуперСтар **
45 лет (10 лет за рулем), Буча <-> Київ
С нами с 26.02.2016

17 февраля 2026 в 12:14 Гілками

Якщо про вулицю Татарську, то за совка туда навіть міський автобус з Лук'янівки ходив двома маршрутами - влітку по Татарській, взимку по Нагірній, як зараз. Потім взагалі вирішили користуватися тільки літнім кружним маршрутом.

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

17 февраля 2026 в 15:46 Гілками

YSK 17.02.2026 10:18 пишет:

Татарка, Карл? Татарка?!

https://x.com/GLAVCOM_UA/status/20237047...o--1103431.html

Супер писатель! **
51 год, Киев
С нами с 07.06.2004

17 февраля 2026 в 17:01 Гілками

Живу в Києві з 1998 р. Переїхав з Вінниці. Буваю там регулярно. Порівнюю розвиток цих двох міст. Все на користь Вінниці в одні ворота без шансів. І це при тому, що бюджети міст на порядок на користь Києва. А Кличко як був бандюком, так ним і залишився. Вкладає гроші тільки в незрозумілі гіпер проекти типу розв'язок та островів, бо там легше вкрасти. І це під час війни, розваленої енергетики. Досить заїхати в будь-який двір і переповзти через суцільні ями і перепливти через озера, адже ливнівки не працюють та нікому у місті не належать. Про жахливі забудови і так все зрозуміло. ЖК Яскравий, Полятний, ТРЦ Оазис ..... Про знищені культурні пам'ятки без сліз не можна згадувати.
І те, що він краде, мені зовсім не пофіг, бо то і мої гроші. А навколо війна, і біда.

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

Re: Сніг і Татарка. [Re: Dmitrik]
      17 февраля 2026 в 20:30 Гілками

Dmitrik 17.02.2026 17:01 пишет:

Живу в Києві з 1998 р. Переїхав з Вінниці. Буваю там регулярно. Порівнюю розвиток цих двох міст. Все на користь Вінниці в одні ворота без шансів. І це при тому, що бюджети міст на порядок на користь Києва. А Кличко як був бандюком, так ним і залишився. Вкладає гроші тільки в незрозумілі гіпер проекти типу розв'язок та островів, бо там легше вкрасти. І це під час війни, розваленої енергетики. Досить заїхати в будь-який двір і переповзти через суцільні ями і перепливти через озера, адже ливнівки не працюють та нікому у місті не належать. Про жахливі забудови і так все зрозуміло. ЖК Яскравий, Полятний, ТРЦ Оазис ..... Про знищені культурні пам'ятки без сліз не можна згадувати.
І те, що він краде, мені зовсім не пофіг, бо то і мої гроші. А навколо війна, і біда.

Не забувай порівнюючи бюджети, порівнювати і розміри міст. Не зрозумілі розв'язки, це якраз те по чому ми всі їздимо щодня. Міст на острів ніби ж не за бюджетний кошт. Ну якщо б він реально крав, як ти стверджуєш, то нинішня влада давно б його нагнула, з усіх сторон намагаються, а по факту виходить нічого нема. Володю вашого вінницького вже побачили, виявився звичайним продажним гнусом.

Мало не забув, за Кличка у мене в дворі з'явився асфальт, нова котельна, генератор в кінці року до неї привезли і регулярно працює. В сусідній школі новий спортивний майданчик, ремонт спортзалу, в інші ремонт всіх санвузлів і багато чого ще. З'явився новенький дитячий садочок, побудований з нуля. В старому зробили дах, фасад, вікна. Все краде, все, отакій той Кличко. І це все в радіусі до кілометра, і далеко не все я перелічив.

До речі, набережна у Вінниці, якою всі так гордяться, була збудована за кошти та з ініціативи Благодійного фонду Петра Порошенка.

Змінено YSK (20:47 17/02/2026)

Z@B
V.I.P *
32 года за рулем, Киев
С нами с 09.02.2013

17 февраля 2026 в 21:54 Гілками

YSK 17.02.2026 20:30 пишет:

Dmitrik 17.02.2026 17:01 пишет:

Не забувай порівнюючи бюджети, порівнювати і розміри міст. Не зрозумілі розв'язки, це якраз те по чому ми всі їздимо щодня. Міст на острів ніби ж не за бюджетний кошт. Ну якщо б він реально крав, як ти стверджуєш, то нинішня влада давно б його нагнула, з усіх сторон намагаються, а по факту виходить нічого нема. Володю вашого вінницького вже побачили, виявився звичайним продажним гнусом.

Мало не забув, за Кличка у мене в дворі з'явився асфальт, нова котельна, генератор в кінці року до неї привезли і регулярно працює. В сусідній школі новий спортивний майданчик, ремонт спортзалу, в інші ремонт всіх санвузлів і багато чого ще. З'явився новенький дитячий садочок, побудований з нуля. В старому зробили дах, фасад, вікна. Все краде, все, отакій той Кличко. І це все в радіусі до кілометра, і далеко не все я перелічив.

До речі, набережна у Вінниці, якою всі так гордяться, була збудована за кошти та з ініціативи Благодійного фонду Петра Порошенка.

Ти часом банкомату не дякуєш, коли він тобі гроші видає?

Ірпінь
С нами с 28.02.2003

17 февраля 2026 в 21:56 Гілками

Татарка, Карл? Татарка?!

І це ввечері

Головне що не "забили" на плани знести Кличка на Банковій. Бо як інакше пояснити дуже пильну і актуальну увагу до закупок солі та інших реагентів аж до блокування поставок?

IesuiT *
42 года (17 лет за рулем), Киев
С нами с 24.10.2008

Re: Сніг і Татарка. [Re: alexkit]
      17 февраля 2026 в 21:57 Гілками

Татарка, Карл? Татарка?!

Яке відношення має мер, до по бирання снігу на дорогах?

IesuiT *
42 года (17 лет за рулем), Киев
С нами с 24.10.2008

17 февраля 2026 в 22:07 Гілками

YSK 17.02.2026 10:37 пишет:

Зи в Вінниці був, не вразило взагалі.

Так само був в листопаді 2023 року, так і не зрозумів, що там неймовірного Гройсман зробив.
В Чернігові був в тому році, набагато краще виглядає. Імхо.

Autoua.netФорумВідео наших відеореєстраторів
Додаткова інформація
0 користувачів і 3 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, AlMat, BorisB, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1314

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія