Навколо будинку з'явилось 4 нові дитячих майданчика, зробили реконструкцію в парку і двох скверах, утеплили школу, закупили для першокласників нові парти, зробили ремонт на поверсі. Це все при шоколадному баризі і Кличко, які грабували країну і "наживались" на війні, а при міцних козяйственніках ніхто палець об палець невдарив при курсі 8. Парадокс.
колись бабушки вважали кращим мером того, хто продпайки раздавав... І теж казали "а Омельченко нам пайки не давав"..
Часи минають, предмет попиту частини суспільства змінюється. Сучасним "бабушкам" сучасні "пайки"... Але тільки існування такої частини суспільства нажаль вічне.
Та всі мери такі. У нас в Бучі Федорук так ще з кучмівських часів сидить. Бо лавочки-парки-бордюри, маршрутка. Те що на очах, що можна сфоткати і викласти в фейсбучек. А водогін, енергомережі (які побудовані в розрахунку на село 50 років назад) - це скучно, воно під землею і не видно.
Та всі мери такі. У нас в Бучі Федорук так ще з кучмівських часів сидить. Бо лавочки-парки-бордюри, маршрутка. Те що на очах, що можна сфоткати і викласти в фейсбучек. А водогін, енергомережі (які побудовані в розрахунку на село 50 років назад) - це скучно, воно під землею і не видно.
Ну нібито навели, що не всі такі були чи є...
Здається, якби Терехов керувася такими підходами, то в Харкові вже б Сталкера знімати можна було.. Але в цлому правий. Поки існують такі, кому й глистоміст звитяга - будуть нажаль мати шанси клички та подібні.
Здається, якби Терехов керувася такими підходами, то в Харкові вже б Сталкера знімати можна було.. Але в цлому правий. Поки існують такі, кому й глистоміст звитяга - будуть нажаль мати шанси клички та подібні.
Цікаво, що в твоєму розумінні звитяга? Тільки станом не тут і зараз, а в переспективі і на роки. Ще раз повторюсь, той міст збудований на кошти меценатів, але ти вперто талдиниш і далі своє. Ти ведеш себе і говориш як стадо тобі подібних, які в унісон пережовують оті убогі приколи з тіктоку і думають, шще це типу круто. Особисто мені побоку, що там в умовному Харкові чи Львові, я плачу податки і бачу результати роботи в Києві. Хто не бачить, знімайте зелені окуляри.
Навколо будинку з'явилось 4 нові дитячих майданчика, зробили реконструкцію в парку і двох скверах, утеплили школу, закупили для першокласників нові парти, зробили ремонт на поверсі. Це все при шоколадному баризі і Кличко, які грабували країну і "наживались" на війні, а при міцних козяйственніках ніхто палець об палець невдарив при курсі 8. Парадокс.
Я дуже сподіваюсь, що Кличко встигне відкрити метро на Виноградар і закінчити розв'язку на Шулявці. Хай би як там не хейтили, але Подільсько-Воксресенський міст хоч і не повністю, але функціонує. Далі прийде щось подібне Колі катлєті, буде фейсбучитись і відосікі в тіктоці викладати для цільової аудиторії, заживем.
Не слідкую предметно поки за Федоруком, бо поки що моє житло в Бучі на стадії будівництва. Я навпаки бачу з року в рік зміни і при тому суттєві по інфраструктурі. Скажу більше, там де я зараз мешкаю в Києві інфраструктури в рази менше і вона гірша значно ніж там де планую жити в Бучі.
Я дуже сподіваюсь, що Кличко встигне відкрити метро на Виноградар і закінчити розв'язку на Шулявці. Хай би як там не хейтили, але Подільсько-Воксресенський міст хоч і не повністю, але функціонує. Далі прийде щось подібне Колі катлєті, буде фейсбучитись і відосікі в тіктоці викладати для цільової аудиторії, заживем.
А я як мешканець Кардач дуууже сподіваюсь, що йому не дадуть зробити чергову потьомкінську дерьовню, і розв'язку буде переробляти/завершувати адекватний забудовник за адекватні гроші з бюджету Києва (а краще з конфіскованого майна попердніх забудовників та замовників).
Цікаво, що в твоєму розумінні звитяга? Тільки станом не тут і зараз, а в переспективі і на роки. Ще раз повторюсь, той міст збудований на кошти меценатів, але ти вперто талдиниш і далі своє. Ти ведеш себе і говориш як стадо тобі подібних, які в унісон пережовують оті убогі приколи з тіктоку і думають, шще це типу круто. Особисто мені побоку, що там в умовному Харкові чи Львові, я плачу податки і бачу результати роботи в Києві. Хто не бачить, знімайте зелені окуляри.
видохни трішки, не в політичці.
Міст так, і то не точно чи увесь. А от сам острів за 350 млн. гривнів платників податків. Чого ж ти про це не кажеш? І це у 2023-2024 роках під час війни. Немає куди гроші направити? Проклали чудовий асфальт до острова -скло, ідеал! А поруч міжміські проїзди не ремонтувались років 20 точно. Зрозуміло, чому люди пікапи вибирають, бо на інших автівках не проїдеш. Писав не раз в КМДА, відповідь немає грошей!
Жодна ливнівка не працює. Після дощу у дворах озера. Відповідь КМДА - ливнівки не знаходяться на балансі жодного підприємства. Крутий менеджер!!! Хто про ці проїзди та ливнівки дізнається, окрім тисячі місцевих? А про острів навіть на автоюа занють! Піар - сила!
Електрику на острів підключили до звичайної найближчої будинкової ТП. Люди виходили бастувати, попереджали, що буде перенавантаження. Приїхали якісь мордовороти у формі (не поліція), не допустили до ТП мешканців, підключили. Результат - за два роки - три чи чотири пожежі в цій ТП, у сусідніх - 0. Люди тижнями сидять без світла.
ТРЦ Оазис. Місцеві мешканці бастували, просили відновити сквер. Приїхав Кличко особисто на зустріч, погодився, що ТРЦ тут не місце. Через тиждень привезли звідкись пенсіонерів автобусом, провели за гречку фейкові слухання, побудували одоробло. Результат. Постійні затоплення, зсуви грунту на дорозі, чого раніше ніколи не було.
Повернемось до острова. Так сподобався пиздінг грошей, що хочуть побудувати на захисній гідроспоруді від паводків бетонний паркінг на 700 машин, щоб киянчеги могли на острів приїжджати на автівках. Все нічого, але все це без проекту, на місці старого лісу, в зоні підтоплення, без проекту та всупереч Генплану. Приїхав депутат з Удару на зустріч з громадськістю. Ледве ноги виніс, більше не з'являється. Кличко розумніший і сцикливий. Приїхав таємно вранці з охороною, походив по парку. І через пару днів приїхала спецтехніка з бандою мордоворотів-охоронців демонтувати РОП для човнів, який там стоїть з моменту забудови ОБолоні у 70-х, і який є у Генплані. Вийшли люди, у т.ч ветерани. Тітушня кущами тікала. Вже рік ніхто не приїжджає.
Течуть вздовж дороги на острів ливневі стоки у колекторі-трубі. Трубу треба міняти або ремонтувати. Що придумав наш чесний мер і його банда? Звернулись по допомогу до Литви, Карл! Щоб ті надали благодійну допомогу на будівництво ..... МОСТУ через ливнівку! 600 тис. євро! Більше у Києві немає потреб?
Які ще тобі казочки розказати? Може тобі про Наталку історію, або про ЖК Полярний? Чи сам загуглиш? "Бабусі" Льоні виховали "внуків" Боксера
Якщо ти маєш безаперечні докази розпіздингу і не цільового використання коштів, то пиши в прокуратуру, НАБУ, ще хз куди. Толку з того, що ти на форумі написав? Я ваші краї не знаю дуже, та й не буваю там щоб часто, тому про локальні проблеми можу й не знати. По своїй локації, зміни на краще є і суттєві. Звісно є купа противників, яким хтось постійно щось винен, але то таке. Також розумію, що любе будівництво в межах міста то є потенційний скандал, бо будуть однозначно як прихильники так і противники будь яких змін. Мені теж не подобається густота забудови, але в рамках мегаполісу нажаль без цього ніяк. І простих смертних про це ніхто питати не буде.
Якщо ти маєш безаперечні докази розпіздингу і не цільового використання коштів, то пиши в прокуратуру, НАБУ, ще хз куди. Толку з того, що ти на форумі написав? Я ваші краї не знаю дуже, та й не буваю там щоб часто, тому про локальні проблеми можу й не знати. По своїй локації, зміни на краще є і суттєві. Звісно є купа противників, яким хтось постійно щось винен, але то таке. Також розумію, що любе будівництво в межах міста то є потенційний скандал, бо будуть однозначно як прихильники так і противники будь яких змін. Мені теж не подобається густота забудови, але в рамках мегаполісу нажаль без цього ніяк. І простих смертних про це ніхто питати не буде.
думаешь их обделили, не досталось ничего?:))).
п.с. наверное все же леня космо был чуток хуже чем нынешний, ударенный по голове.
думаешь их обделили, не досталось ничего?:))).
п.с. наверное все же леня космо был чуток хуже чем нынешний, ударенный по голове.
Мабуть, для декого, дивлюсь, він взагалі був ідеальним.