Вітання, після встановлення ГБО розпочались приколи з каталізаторами та постійна проблема з Чеком щодо помилки роботи каталізатора (та й пробіг авто понад 330'000 км.). Де в Києві якісно і без наслідків можна видалити каталізатори і приблизна вартість такого задоволення? Двигун Лексус 3uz-fe 4.3 (2007 року).
Дуже велика буде - бо ще й якщо по правильному треба мізки перешивати. Де по правильному роблять не зустрічав, просто вирізати можна на будьякому ремонті глушників Але чек буде горіти завжди
вирізав в HelpAuto на вул. Вел.Кільцева, нічого не перепрошивав, встановили замість другої лямбди обманку, ніяких помилок не було. Десь через тиждень-два скинули гроші за сам кат. Як зараз не знаю, треба звонити до них
Вирізав у спортежі рідний, але із заміною на металевий і прошивкою, вийшло шось в районі 20, мінус рештки старого десь 2. Уже 20 чи 25 тис після того проїхав, чека не вилітало. Минулого літа. Це так по цінах орієнтую.
встановили замість другої лямбди обманку, ніяких помилок не було.
Мабуть в тебе мотор не вважає багату або бідну суміш помилкою. Це для нього не добре Хоча може й повезти і попали десь в "середину по лікарні".
Мабуть в тебе мотор не вважає багату або бідну суміш помилкою. Це для нього не добре Хоча може й повезти і попали десь в "середину по лікарні".
мотор був ew10j4 (PSA), читав що хтось перепрошивав, хтось їздив так. У мене ж жодного разу не було помилки по кату
мотор був ew10j4 (PSA), читав що хтось перепрошивав, хтось їздив так. У мене ж жодного разу не було помилки по кату
Так питання не в помилці ката. Лямбди разом з іншими датчиками відповідають в тому числі за якість суміші. А от наскільки це критично для конкретного мотора - я не знаю. Але я не прихильник прибрати каталізатор бо він ніби-то заважає. Якшо при роботі авто на газу почалися проблеми ( як у ТС) то питання до налаштувань газу а не до наявності каталізатора. Ще більше я супротивник ставити замість лямбд обманки, тобто намірено поплюжити показання датчика які впливають на якість суміші.