Привіт друзі. Як ви? Щось згадав про форум. Чесно кажучи я думав він вмер. Побачив що він живий і на душі так тепло зробилось))) Взагалі на форумі дуже тепло, вся ця скролінгова культура споживаня контенту за"@ала. Що думаєте?
вся ця скролінгова культура споживаня контенту за"@ала. Що думаєте?
Думаю що всі жеруть попкорн і скролять щоб не пропустити момент коли все остаточно навернеться.
Щось згадав про форум. Чесно кажучи я думав він вмер.
Форум поки що живе за рахунок 2-х когорт дописувачів: 1. Ряжені у форму (зелену і темно-синю) барбершопні ухилянти на теплих місцях, які ненавчені для війни і панічно бояться потрапити у "місиво". Тому ведуть тут пропаганду, щоб хтось йшов їх захищати і вмирати замість них. 2. Порохоботи і відбиті на голову любителі полизати дупу "баризі". Тут про що б не була тема, вони лізуть з розповіддями як же солодко було при ньому. Надання їм на противагу якихось аргументів, доказів і фактів рівнозначне додаванням дріджів до фекалій.
Але і ця активність іде на спад. Бо розумні, думаючі люди все частіше вибирають пройти повз тупі дописи.
Взагалі на форумі дуже тепло
Ага, і без фанатизму, та по темі можна матюхатись
Щось згадав про форум. Чесно кажучи я думав він вмер.
Форум поки що живе за рахунок 2-х когорт дописувачів:
Красавчик - і в курилочній темі тобі Порошенко насрав... Оце я розумію - рівень! Куди там тим порохоботам...
Если даже название темы уже есть с матюками.
Мабуть тому форум і живий
вся ця скролінгова культура споживаня контенту за"@ала. Що думаєте?
Підтримую
Камон Вася, старайся не трусити попіл G D Добий, бродяга, п'ятку і поїдем A В файне місто Тернопіль
Чесно кажу, багато моїх друзів тебе б придушили і їм за це нічого не було б. І один хлопак би попинав тебе б за Порошенко. Для годиться.