Треба поїхати туди, але шо там зі снігом та дорогою? У сусідніх гілках пишуть, що погані дороги тільки у Кличка. Тобто до Кагаллика буде норм. Але щось у мене є сумніви щодо цього. Має хтось останню інфу?
Треба поїхати туди, але шо там зі снігом та дорогою? У сусідніх гілках пишуть, що погані дороги тільки у Кличка. Тобто до Кагаллика буде норм. Але щось у мене є сумніви щодо цього. Має хтось останню інфу?
Два тижні тому їздив в Миронівку наче нормально все було. 120 можна було давати
Два тижні тому їздив в Миронівку наче нормально все було. 120 можна було давати
Дякую але враховуючи дату останнього снігопаду - інфа дещо застаріла.
та останню дупу я пам'ятаю на тій трасі мабуть понад 15 років тому на новий рік. Та й тоді досить швидко прогребли та можна було їхати. На повному приводі я їхав трохи швидше за інших, але проблем особо не було ні в кого
Іздив на минулих вихідних. По Новообухівській до Леонівки норм, рідко но ями зустрічаються. Від Леонівки уважно дивиться, там трошки вже поганенько.
Все нормально,крім того неоновленого куска перед самим Кагарликом кілометрів 10-15 погано. Ями з'явилися як гриби. Більше 90 я б не розганявся щоб встигнути витормозитись. А якщо їхати 50-60 кмч, то проїзджабельно.
Кожні вихідні їжджу Кагарлик і дальше, між Леонівкою і Кагарликом там де закінчується велике будівництво треба бути обережним трапляються ями, на Вейз все зазначено.
До Леонівки все добре. Після, щойно закінчується відремонтований шмат - варто бути обережним. При чому напрям з Кагарлика має гірший стан. Так щоб прям залишити колеса, то може й ні, але є неприємні ями і по темному я би не їхав. Це от минулого вікенда їздив.
Хоча, якщо мова іде про сніг, то тоді хто-зна. 18.02 їздив новообухівською, то часто права смуга має льодяну колію. В районі Підгірців, Безрадичів і Таценків права смуга була взагалі стрьомна, майже вся покрита льодом з плямами асфальту. На днях там розложили сміттєприбиральну машину обухівську. А як далі за Обухів у цьому плані - не знаю.
Хоча, якщо мова іде про сніг, то тоді хто-зна. 18.02 їздив новообухівською, то часто права смуга має льодяну колію. В районі Підгірців, Безрадичів і Таценків права смуга була взагалі стрьомна, майже вся покрита льодом з плямами асфальту. На днях там розложили сміттєприбиральну машину обухівську. А як далі за Обухів у цьому плані - не знаю.
то одразу після снігу, але навіть так можна більш менш безпечно їхати, а після обіду воно вже все потануло і було нормально, хіба що води багато було.