В этом автомобиле нет автопилота,я изначально написал про это,делая тонкий намек на ошибку в описании от владельца,потом же написал-дополнительный плюс этой красавице,после твоих слов про минусы автопилота.
Для меня автопилот -это огромный плюс и это даже не обсуждается.
Спасибо, тонкий намек не понял, уже подправил:) Описание делал вместе с ИИ, он видно не в курсе, а я пропустил.
Автопилот, как я писал выше, не может быть минусом просто потому что все его функции отключаются, и пользоваться ими никто не заставляет. А вот огромный плюс или нет - тут каждому свое. Я его постоянно подруливаю, и он вырубается. А автопарковка пока у меня была, показалась очень тугодумной.
От що ми тут обговорюємо, коли дружині не подобається колір - Тут або перефарбовувати, або встановлювати автопілот
От що ми тут обговорюємо, коли дружині не подобається колір - Тут або перефарбовувати, або встановлювати автопілот
Я цього не дозволю Бо колір на любителя, але якщо любитель - це бомба. Якби його можливо було витягнути до Х-а, залишили би собі. В мене інші автівки білі - ото жах.
автоіплота нема, адаптивний круіз-контроль хоч є?
автоіплота нема, адаптивний круіз-контроль хоч є?
Круіз є, на скільки він там адаптивний - не пам'ятаю, не користувався. Камера на склі начеб то є, але по фото не зовсім зрозуміло, може то датчик дощу. Якщо важливо - буду сьогодні біля неї - подивлюся.
Та ну, такий колір дружині не подобається? Я б собі хотів отакий замість сіреньких двох.
Та ну, такий колір дружині не подобається? Я б собі хотів отакий замість сіреньких двох.
Моя дружина любить все "сіреньке". Ніяких яскравих кольорів. Але від цієї автівки у захваті.