Владею арктическим Купером. Все хорошо, за исключением EWPE софтины. Оч глючная. Это кому нужно удаленно управлять кондиционером
за исключением EWPE софтины. Оч глючная.
Згоден. У мене воно нормально працювало у 2022-23 роках, а потім - все повідвалювалось. Я так і не зміг після цього його налаштувати нормально. Тому повтикав всі кондьори на дачі через вай-фай розетки.
Мої Купери керуються через додаток Home Easy. Декілька років користування ним то був жах - зв'язку з кондішнами майжке не було. Зараз вони зробили версію V2 (але ставиться інший додаток, а не оновлюється старий), по функціоналу стало гірше, але хоча б так, бо нарешті працює стабільніше.
не найкраща ідея для кондиціонера, вимкнення має бути при наявності напруги поки весь процес пройде
за исключением EWPE софтины. Оч глючная.
Згоден. У мене воно нормально працювало у 2022-23 роках, а потім - все повідвалювалось. Я так і не зміг після цього його налаштувати нормально. Тому повтикав всі кондьори на дачі через вай-фай розетки.
спробуй gree+
спробуй gree+
Щось воно, як брат близнюк того EWPE. Що ЕВПЕ, шо грі+ доходить до 49% відсотків синхронізації, вилітає та пише "не вдалось підключитися до пристрою". Спробував Home easy - теж не бачить.
куди писати , дзвонити Ти знаєш, будуть якщо захочеш тобі різні кондиціонери і монтаж
Та мені не треба,я вже 20+ років в тому трошки шарю
спробуй gree+
Щось воно, як брат близнюк того EWPE. Що ЕВПЕ, шо грі+ доходить до 49% відсотків синхронізації, вилітає та пише "не вдалось підключитися до пристрою". Спробував Home easy - теж не бачить.
перший раз треба вибрати мережу що сотворив конд і пароль відповідно. Коли спитає другий раз- вибрати власну мережу wifi
куди писати , дзвонити Ти знаєш, будуть якщо захочеш тобі різні кондиціонери і монтаж
Та мені не треба,я вже 20+ років в тому трошки шарю
Вибачте може помилився то не Вам а автору теми писав