или модем поставили новый с симкой? я сомневаюсь. машина же на продажу покупалась. значит вложения стремятся к 0.
Я даже в той что "для себя любимого" пока не разобрался чем штатный модем за 200 баксов лучше свистка с симкой за 300 грн, спрятанного в консоли.
или модем поставили новый с симкой? я сомневаюсь. машина же на продажу покупалась. значит вложения стремятся к 0.
Я даже в той что "для себя любимого" пока не разобрался чем штатный модем за 200 баксов лучше свистка с симкой за 300 грн, спрятанного в консоли.
теоретически те же яйца. но это для икса. для эски америкоса надо планшет снимать потому свисток предпочтительнее получается.
теоретически те же яйца. но это для икса. для эски америкоса надо планшет снимать потому свисток предпочтительнее получается.
Вот я как раз про это. Кстати посмотрел на другой MS, которая на связи постоянно - на ней то же 2025.38 Похоже на тегре в этом году обновлений не было.
Ну не факт. В мене по приїзду ніфіга нк оновлювалося. Місцеві експерти всі розказували про сертифікати та все інше. Так в мене висіло оновлення за 2023 рік та постійно кожен день там мінялася дата що оновлено по сьогодні. Так само писало що оновлено по .. і сьогоднішній день. Тесла то загадкова машина. Потім оновлення починили, прошивки нові прилітають, а там так само пише то дату останнього оновлення. То дату коли перевіряли. Тесла дуже дивна машина в плані софта. Таке враження що там індуси все робили от і до. В них навіть коли оновлюється взагалі прогрес бар відображає температуру на місяці. Може показувати 50 % коли встановлено 99