Після зими зовнішні хромовані елементи кузова (а в мене їх чимало) потребують значного очищення. Спробував ті плямки протерти мікрофібровою серветкою - ні, не бере. Порадьте, хто в темі, чим можна ефективно обробити?
А взагалі, чи такі дієві засоби існують(гугл звісно видає купу, але які з них реально дієві ) чи треба на мийку/детейлінг звертатися?
Після зими зовнішні хромовані елементи кузова (а в мене їх чимало) потребують значного очищення. Спробував ті плямки протерти мікрофібровою серветкою - ні, не бере. Порадьте, хто в темі, чим можна ефективно обробити?
А взагалі, чи такі дієві засоби існують(гугл звісно видає купу, але які з них реально дієві ) чи треба на мийку/детейлінг звертатися?
Також класно підходить для домашньої сантехніки, типу кранів і т.д.
будеш ржати але після коли сантехніка дійсно як нова, навіть шланг для душу.
Може буть, не перевіряв. А от засіб вище прям став для мене відкриттям свого часу. Колись купив 2 штуки по 50 грн, досі є і термін не вийшов.
знаю що за допомогою wd40 чистять, але сам не пробував
знаю що за допомогою wd40 чистять, але сам не пробував
о, дякую...ця штука є під рукою, спробую.
Може буть, не перевіряв. А от засіб вище прям став для мене відкриттям свого часу. Колись купив 2 штуки по 50 грн, досі є і термін не вийшов.
а цей засіб перевіряв, саме на хром деталях авто?
На дисках
Лимонной кислотой, если что-то въевшееся, только на ограниченное время, во избежание.
Лимонной кислотой, если что-то въевшееся, только на ограниченное время, во избежание.
Дякую, але незрозуміло про "на обмежений час...". Якнайшвидше змивати водою?
уксус с содой, потом промыть водой и протереть насухо к сожалению, если есть желтые пятна от не качественной химии на мойках - то не поможет ни кока колла, ни майонез Чумак, ни любое средство для восстановления хрома...это только обращение к мастакам в цех гальваники...
а що з хромом? брудний чи помутнів?
якщо просто помити - то тут зрозуміло. якщо ж ситуація складніша - Metal Polish. легку іржу знімає алюмінієва фольга + вода (сам не пробував).
але обережно терти)) ну і захистити деталі що поряд
якщо просто помити - то тут зрозуміло. якщо ж ситуація складніша - Metal Polish. легку іржу знімає алюмінієва фольга + вода (сам не пробував).
Кола + мочалка кухонна та що поролон + тертушка влегку відмиває бампер старий з іржею до чистого бо там одночасно і ортофосфорна кислота і лимонна і якісь масла як поліроль. Після цього до речі сильно обмежив її споживання
Кола + мочалка кухонна та що поролон + тертушка влегку відмиває бампер старий з іржею до чистого бо там одночасно і ортофосфорна кислота і лимонна і якісь масла як поліроль. Після цього до речі сильно обмежив її споживання
мене стоматолог нараз відговорив від газировок солодких. але раз-два в місяць можу випити))
незнаю як хром а коли ще був суперб то після зими було багато цяток бітумних на капоті та ще десь то на мийці сказали береш теплу колу тряпку і відмиваєш потім все добре змити водою то від милося колою
незнаю як хром а коли ще був суперб то після зими було багато цяток бітумних на капоті та ще десь то на мийці сказали береш теплу колу тряпку і відмиваєш потім все добре змити водою то від милося колою
аж цікаво стало. треба знайти добровольця на той експеримент.
...
аж цікаво стало. треба знайти добровольця на той експеримент.
потім відпишить, бо тоді на мийці хімія та що мийці ті цятки не відмила а тепла кола відмила і машина була теж нова
я відмиваю антибітумом. а ще металеві вкраплення - металкіллером. колою ще не мив) думав що цукор має бути проблемою, але ж є без цукру...
лучше колы битум убирает майонез Чумак...старый проверенный способ...впрочем любой майонез, но Чумак самый "ядовитый"...