Вітаю усіх, намагаюся вибрати вбудовану посудомийку повної ширини (60см). До цього 10 років користувався Електролюксом, перші 5 років працювала без проблем, потім почалися дрібні глюки, то шланг на пресостат забився, то сам пресостат почав глючити. Зараз заміна пресостата не допомогає, хоча його перевірив, частота на його виході в нормі, як для пустої камери, тобто щось ще сталося... Може хтось порадить які зараз бренди найменьш проблемні?
Бош/Сименс.
первый бош настольный отработал 15 лет, взял второй 60см. Минус что нагреватель и насос один узел, если накроется ремонт дорого, но и проработал 15 лет при 1-2 мойках каждый день.
бош-сіменс якщо для себе. погуглі, знайдеш ціни дешевше Розетки
Коли будете обирати, раджу уважно почитати всі характеристики. Витрати електроенергії та води можуть дуже сильно різнитися між різними моделями, навіть одного виробника.
P.S. В мене посудомийка Gorenje - задоволені.
У мене Бош і навіть не найдешевшої серії, але на верхній корзині проглядає через покриття іржа. 4 роки машині. В плані якості миття і ергономіки самої машини претензій немає, на відміну від новішого самсунга у мами. Коротше, це сумний камент про копроекономіку і совєцкоє качєство.
бош/сіменс. у мене бош бюджетна серія, 9 років, корозії не помічено . по якості миття конкурентів мало. тому що навіть у бюджетній серії розпилювачів багато на різних рівнях з різних боків. іноді так завантажую, просто вже нема куди пихати, але завжди все гарно помите і сама пралка чиста всередині. стосовно споживання енергії сучасні ПММ усіх відомих виробників більш менш економні. тому тут більше треба дивитися на фунціонал зручність керування.
У мене Бош і навіть не найдешевшої серії, але на верхній корзині проглядає через покриття іржа. 4 роки машині. В плані якості миття і ергономіки самої машини претензій немає, на відміну від новішого самсунга у мами. Коротше, це сумний камент про копроекономіку і совєцкоє качєство.
В старій квартирі в боші теж пару рижиків, але машині 11 років і працює, можна пробачити. Зараз нова теж бош, тихіша, всередині купа силіконових вставок, вміє продовжувати програму після відключень е/е, модна інфографіка на підлозі і все таке. Єдине, що сенсорне управління, але це повальна біда в техніці
+1 за бош... 13 років без зауважень
Як на мене, то звіти по техніці, придбаній більше трьох років тому, треба ігнорувавати
Як на мене, то звіти по техніці, придбаній більше трьох років тому, треба ігнорувавати
Бачив у магазинах цілі колекції побутової техники у вінтажному дизайні, можливо і посудомийки в такому ж стилі на підході. Якби не ціни, то придбав би залюбки щось подібне.
Бачив у магазинах цілі колекції побутової техники у вінтажному дизайні, можливо і посудомийки в такому ж стилі на підході. Якби не ціни, то придбав би залюбки щось подібне.